Ρούλα Πισπιρίγκου: «Δεν σκότωσα τα παιδιά μου» – Η πρώτη της αντίδραση μετά το πόρισμα (video)

Μετά το πόρισμα που κατέθεσαν στις Αρχές οι ιατροδικαστές Νίκος Καρακούκης και Νίκος Καλόγρηας και το οποίο βρίσκεται στα χέρια του Ανθρωποκτονιών, η Ρούλα Πισπιρίγκου ενημερώθηκε από το δικηγόρο της για το πόρισμα που μιλά για ασφυκτικό θάνατο της Μαλένας και της Ίριδας.

Η ίδια επιμένει στην αρχική της θέση, ότι δηλαδή δεν έχει καμία εμπλοκή με τον θάνατο των παιδιών. «Δεν έχω τελέσει  τις πράξεις τις οποίες κατηγορούμαι. Έχω χάσει τα παιδιά μου και έχει διαλυθεί η οικογένειά μου. Έχω στερηθεί την προσωπική μου ελευθερία βρισκόμενη κρατούμενη στις φυλακές Κορυδαλλού», είπε στον δικηγόρο της.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η πρώτη αντίδρασή της λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του πορίσματος για τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας που αναφέρει ότι ήταν «ασφυκτικοί», μίλησε με τον δικηγόρο της Όθωνα Παπαδόπουλο και τού είπε πως δεν έχει σκοτώσει τα παιδιά της.

«Δεν έχω καμία εμπλοκή με τον θάνατο των παιδιών μου, αρνούμαι κάθε υπόνοια, υποψία και κατηγορία. Έχω χάσει τα παιδιά μου και έχω στερηθεί την προσωπική μου ελευθερία ευρισκόμενη στη φυλακή» ισχυρίστηκε η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, μετά το νέο πόρισμα έρχονται νέες διώξεις, ενώ η  Ρούλα Πισπιρίγκου θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις ως ύποπτη. Ταυτοχρόνως είναι πιθανό να κληθούν και άλλα πρόσωπα ως ύποπτα.

Είναι βέβαιο ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις ως ύποπτη, ενώ πιθανό είναι να κληθούν και άλλα πρόσωπα, όπως η αδερφή της 33χρονης, η οποία ήταν στο σπίτι της οικογένειας ότι πέθανε η Ίριδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εισαγγελείς θα εκτιμήσουν ταυτόχρονα και τι στοιχεία είχαν οι ιατροδικαστές που είχαν αρχικά αποδώσει τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας σε παθολογικά αίτια, καθώς εάν δεν είχαν καταλήξει σε αυτά τα συμπεράσματα, ίσως κάποιο από τα παιδιά της οικογένειας Δασκαλάκη θα είχε σωθεί.

opinion-google-news-2

Σχετικά άρθρα