Πύργος: Ποινή φυλάκισης στον πατέρα αρνητή «τσολιά» (video)

Σε βάρος του αρνητή «τσολιά» είχε ασκηθεί ποινική δίωξη μετά από μήνυση που κατέθεσε ο εκπαιδευτικός και διευθυντής του δημοτικού σχολείου Σκουροχωρίου, υπενθυμίζει το patrisnews.com.

Βγήκε η απόφαση του δικαστηρίου του Πύργου για τον γνωστό «τσολιά» και αρνητή των μέτρων κατά της πανδημίας.

Είναι ο πατέρας που εξύβρισε μέσω διαδικτύου τον διευθυντή του δημοτικού σχολείου του Σκουροχωρίου Ηλείας όπου είναι εγγεγραμμένο το παιδί του.

Αλέξανδρος Μαγκότσος
Αλέξανδρος Μαγκότσος

Με αναστολή

Νωρίτερα, την Τρίτη (28.09.2021) το δικαστήριο του Πύργου Ηλείας επέβαλε στον «τσoλιά» ποινή φυλάκισης 14 μηνών με αναστολή για παραβίαση των κανόνων που προφυλάσσουν από τη μετάδοση του Covid19, για συκοφαντική δυσφήμιση μέσω του διαδικτύου και για εξύβριση, επίσης, μέσω του διαδικτύου.

Σε βάρος του αρνητή είχε ασκηθεί ποινική δίωξη μετά από μήνυση που κατέθεσε ο εκπαιδευτικός και διευθυντής του δημοτικού σχολείου Σκουροχωρίου.

Δείτε βίντεο από τη σημερινή προσέλευση του αρνητή «τσολιά»:

Πύργος: Πατέρας αρνητής πήγε στα δικαστήρια ντυμένος… τσολιάς

Ντυμένος τσολιάς έφτασε στα δικαστήρια του Πύργου ο πατέρας αρνητής, που κατηγορείται για παραβίαση των κανόνων που προφυλάσσουν από την μετάδοση του κορονοϊού, για συκοφαντική δυσφήμιση μέσω του διαδικτύου και για εξύβριση μέσω του διαδικτύου, σύμφωνα με την ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος του.

Όπως αναφέρει το patrisnews.com το περιστατικό αφορά την άρνηση του πατέρα μιας 10χρονης μαθήτριας που φοιτά στο δημοτικό σχολείο του Σκουροχωρίου, να φορέσει μάσκα η κόρη του, κατά την προσέλευση και παραμονή της στο σχολείο.

Πατέρας τσολιάς
Πατέρας τσολιάς

Ο πατέρας, έφτασε στα δικαστήρια του Πύργου για το Αυτόφωρο Τριμελές, ντυμένος τσολιάς, προκαλώντας αίσθηση τόσο στους δικαστές όσο και στον κόσμο που βρισκόταν γύρω από τα δικαστήρια.

Μετά την απολογία του, το δικαστήριο του έδωσε προθεσμία τριών ημερών, όρισε δικάσιμο την ερχόμενη Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου και τον άφησε ελεύθερο, κάτι που προκάλεσε την έντονη δυσαρέσκεια της υπεράσπισης του εκπαιδευτικού, δικηγόρου, Θεόδωρου Αντωνόπουλου, ο οποίος χαρακτήρισε «άκρως εσφαλμένη» την απόφαση αυτή.

opinionleader.gr - google news

Δείτε επίσης:

Συνελήφθη 75χρονη γιατρός για εικονικό εμβολιασμό – Την έπιασαν στα «πράσα» (video)

Σχετικά άρθρα