Προσωπικότητες αρωγοί του Make A Wish στα πλαίσια της Food Expo 2022 (photo)

φωτο επάνω: Ο Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας μαζί με τους Ντίνα Νικολάου-Σταματίνα Τσιμτσιλή-Άσπα Θώμου-Σάκης Κασίδης-Ζήνα Κουτσελίνη

Στηρίζουν το έργο του «Make A Wish (Κάνε – Μια – Ευχή Ελλάδος)» στα πλαίσια της Μεγαλύτερης Έκθεσης Τροφίμων & Πότων στην Νοτιοανατολική Ευρώπη «Food Expo Greece».

Το παρόν έδωσαν οι πάντα ευαισθητοποιημένες Σταματίνα Τσιμτσιλή και Ζήνα Κουτσελίνη, καθώς και πλήθος προσωπικοτήτων του πολιτικού, επιχειρηματικού και καλλιτεχνικού χώρου.

Νίκος Γεωργιάδης, Ζήνα Κουτσελίνη, Χάρης Σιανίδης, Σταματίνα Τσιμτσιλή
Νίκος Γεωργιάδης, Ζήνα Κουτσελίνη, Χάρης Σιανίδης, Σταματίνα Τσιμτσιλή

Οι ιδιοκτήτες του ομίλου επιχειρήσεων «Kασίδης Α.Ε» Σάκης και Γιώργος Κασίδης, αφού υποδέχτηκαν και ξενάγησαν στο εντυπωσιακό περίπτερό τους στην Food Expo 2022 τις αγαπημένες παρουσιάστριες, παρέδωσαν μαζί χρηματική δωρεά στη Γενική Διευθύντρια του «Make A Wish (Κάνε – Μια – Ευχή Ελλάδος)» κ. Σάντρα Ζαφειρακοπούλου, που ευχαρίστησε θερμά την οικογένεια Κασίδη για την πολύτιμη αρωγή τους.

Σάκης Κασίδης, Άσπα Θώμου, Γιώργος Κασίδης
Σάκης Κασίδης, Άσπα Θώμου, Γιώργος Κασίδης

Ο όμιλος Kασίδης Α.Ε αποτελούμενος από τις δύο μεγάλες εταιρείες «Kasidis Meatland» & «Φάρμα Ελασσόνας» συμμετείχε και φέτος δυναμικά στην έκθεση, με προτάσεις σε προϊόντα και υπηρεσίες εστίασης & διατροφής για το 2022.

Η «Φάρμα Ελασσόνας», υπερσύγχρονη και καινοτόμος για τα ευρωπαϊκά δεδομένα, μονάδα επεξεργασίας, δίνει τη δυνατότητα να δημιουργηθούν καινούριες τάσεις στην αγορά του κρέατος.

Στέλλα Γεωργιάδου, Χριστίνα Παππά - Κωνσταντίνος Μακρυγιώργης, Τζούλια Κόλλια
Στέλλα Γεωργιάδου, Χριστίνα Παππά – Κωνσταντίνος Μακρυγιώργης, Τζούλια Κόλλια

Με την πράσινη φιλοσοφία της κέρδισε τις εντυπώσεις για ακόμη μία  χρονιά στην «Food Expo», αφού ο σεβασμός στη φύση και η έντονη συνείδηση περιβαλλοντικής ευθύνης αποτελούν πρωταρχικές αξίες της εταιρείας τροφίμων και συμβάλλουν στην εκπλήρωση του στόχου της που δεν είναι άλλος από το να προσφέρει μοναδικά, ποιοτικά προϊόντα υψηλών προδιαγραφών.

opinionleader.gr - google news

Δείτε επίσης:

Piccolo Pasta Canteen: Opening για το νέο street food spot στον ΗΣΑΠ Αμαρουσίου (photo)

Σχετικά άρθρα