Πούτιν: Συγκαλεί το Συμβούλιο Ασφαλείας για τη φονική έκρηξη στη γέφυρα της Κριμαίας (video)

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν αποφάσισε να συγκαλέσει το Συμβούλιο Ασφαλείας της Ρωσίας, στον απόηχο της φονικής έκρηξης στη γέφυρα της Κριμαίας

Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν αποφάσισε να συγκαλέσει το Συμβούλιο Ασφαλείας της χώρας τη Δευτέρα 10/10, μετά τη φονική έκρηξη της Κριμαίας, με τους τρεις νεκρούς και τις μεγάλες καταστροφές.

Ο εκπρόσωπος του Ρώσου προέδρου δήλωσε στο πρακτορείο TASS ότι «ο πρόεδρος θα έχει αύριο συνάντηση με τα μόνιμα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας».

Φονική έκρηξη στη γέφυρα της Κριμαίας
Φονική έκρηξη στη γέφυρα της Κριμαίας

Στην FSB ο έλεγχος της γέφυρας

Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο (8/10) ο Πούτιν ανέθεσε στην FSB να ενισχύσει τα μέτρα ασφαλείας σε υποδομές και στη γέφυρα που συνδέει τη Ρωσία με την Κριμαία.

Γέφυρα της Κριμαίας: Μυστήριο με τα αίτια της έκρηξης – Τα σενάρια και οι φόβοι για το μέλλον του πολέμου.

Δύτες θα ελέγξουν τη ζημιά στη γέφυρα της Κριμαίας

Η χθεσινή έκρηξη στη γέφυρα στα στενά Κερτς πυροδότησε μηνύματα ενθουσιασμού από Ουκρανούς αξιωματούχους, πάντως δεν υπήρξε ανάληψη της ευθύνης. Η Ρωσία δεν κατηγόρησε άμεσα τη Ουκρανία.

Ο αντιπρόεδρος της ρωσικής κυβέρνησης Μάρατ Κουσνούλιν δήλωσε ότι δύτες θα ξεκινούσαν τις εργασίες το πρωί, με την πιο λεπτομερή επιθεώρηση στα ίσαλα να αναμένεται να ολοκληρωθεί έως το τέλος της ημέρας, όπως μετέδωσαν ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων.

opinion-google-news-2

πηγή: newsbomb.gr

Σχετικά άρθρα