Περιστέρι: Ο Πακιστανός σύντροφος της 17χρονης τη σκότωσε με τα ίδια του τα χέρια – Τι λέει η έκθεση του ιατροδικαστή (video)

Σοκάρουν τα όσα αναφέρει η ιατροδικαστική έκθεση για τον θάνατο της 17χρονης στο Περιστέρι, με την αστυνομία να αναζητεί τον 22χρονο σύντροφό της, πακιστανικής καταγωγής.

Μαρτυρικός ήταν ο θάνατος της 17χρονης Νικολέτας, η οποία το βράδυ της Δευτέρας δολοφονήθηκε από τον Πακιστανό με το όνομα Σάνι στο Περιστέρι.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση του κ. Γιώργου Ντιλέρνια και όπως αναφέρει στο πιστοποιητικό θανάτου, διαπιστώθηκε «ασφυκτικός μηχανισμός θανάτου, συνεπεία απόφραξης των εξωτερικών αεροφόρων οδών».

Όπως όλα δείχνουν, ο Πακιστανός σύντροφος της 17χρονης στο Περιστέρι, χρησιμοποίησε τα χέρια του για να σκοτώσει τη Νικολέτα. Με το ένα χέρι, το αριστερό, φέρεται να της πίεζε τη μύτη και το κεφάλι -και μάλιστα άφησε σημάδια, αμυχές και μικροεκδορές, στο πρόσωπό της αριστερά– και με το δεξί τής έκλεισε το στόμα, πιθανότατα χρησιμοποιώντας κάποιο μικρό ύφασμα, ένα πανάκι ενδεχομένως. Στο σώμα της 17χρονης εντοπίστηκαν και διάσπαρτα κάποιες μικροεκχυμώσεις.

Δολοφονία στο Περιστέρι – Ψάχνει γνωστό ποινικολόγο

Όπως αναφέρουν ομοεθνείς από το περιβάλλον του 22χρονου, έχουν έρθει σε επαφή με γνωστό ποινικολόγο των Αθηνών, προκειμένου να παραδοθεί στις Αρχές.

Ωστόσο, ο δικηγόρος δεν έχει ακόμη δει τον Πακιστανό, για τον οποίο οι δικοί του λένε ότι από χθες έχει «λουφάξει» κάπου στα βόρεια προάστια.

Αυτό, δε, που φέρεται ότι θα ισχυριστεί, είναι ότι είχε ένα άγριο επεισόδιο με την ανήλικη κοπέλα  και το έγκλημα το διέπραξε εν βρασμώ ψυχής.

opinion-google-news-2

Σχετικά άρθρα