Πάτρα – Θάνατος τριών κοριτσιών: Φωτογραφία-ντοκουμέντο από μελανιές στο χέρι της Τζωρτζίνας (video)

Μία φωτογραφία – ντοκουμέντο της Τζωρτζίνας, του ενός εκ των τριών κοριτσιών που πέθανα στην Πάτρα, στην οποία εμφανίζεται να έχει μελανιές στο χέρι της, έφερε στο φως η εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» του Μega.

Για τις μελανιές η οικογένεια έχει υποστηρίξει ότι έγινε από το αναπηρικό αμαξίδιο που χρησιμοποιούσε το παιδί.

Όπως είπε η Σίσσυ Χριστίδου: «Το κέντρο μας είπε ότι έγινε μία έρευνα σε σχέση με την τοποθέτηση του χεριού της μικρής στο αμαξίδιο και ότι συζητήθηκε αυτό με την οικογένεια. Με το που άλλαξαν την τοποθέτηση του χεριού σταμάτησαν να υπάρχουν».

Πάτρα - μελανιές Τζωρτζίνας
Πάτρα – μελανιές Τζωρτζίνας

«Πρώτα πολλά φαίνονται ξεκάθαρα εκχυμώσεις. Ωστόσο, όταν έχουμε μία φωτογραφία λέμε ότι έχει μια σχετική αποδεικτική σημασία για εμάς… Αυτή η φωτογραφία αν δεν αμφισβητείται από κανένα η φωτογραφία, προφανώς θα πρέπει να την μελετήσει και κάποιος ειδικός», τόνισε ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων για την μικρή Τζωρτζίνα από την Πάτρα.

«Σε κάθε εκχύμωση βλέπουμε το μέγεθός της, το βάθος και όντως ένα πράγμα που βλέπουμε  είναι το χρώμα τους και κάποιες από τις εκχυμώσεις είναι πιο κόκκινες. Πιθανώς να έχουν προκληθεί διαφορετικές μέρες» συμπλήρωσε.

Επίσης, σημείωσε σε ό,τι αφορά το αναπηρικό αμαξίδιο: «Τα μέσα αυτά έχουν κατασκευαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μην προκαλούν τραύματα και κακώσεις».

opinionleader.gr - google news

Δείτε επίσης:

Πάτρα – Θάνατος τριών κοριτσιών: Ιατροδικαστής διαψεύδει τα «πορίσματα»: Δεν υπάρχει εργαστηριακό αποτέλεσμα

Σχετικά άρθρα