Πάτρα: Τα στοιχεία από το πανάκι της Ίριδας δείχνουν ανθρωποκτονία (video)

Θρίλερ δίχως τέλος με τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας, μετά τις σοκαριστικές αποκαλύψεις για τον θάνατο της Τζωρτζίνας στην Πάτρα.

Στο Mega μίλησε ο ιατροδικαστής Παντελής Αλεξάνδρου, ο οποίος τόνισε πως οι ισχυρισμοί της 33χρονης πως η κεταμίνη χορηγήθηκε ενδονοσοκομειακά στην Τζωρτζίνα δεν ευ σταθούν.

Επιπλέον, μίλησε και για τον θάνατο της Ίριδας, αναφέροντας πως το υγρό που βρέθηκε στο πανάκι της Ίριδας προέρχεται από τους πνεύμονες και υποδηλώνει πνευμονικό οίδημα.

«Η διερεύνηση της ανθρωποκτονίας και του τυχαίου γεγονότος σαφώς είναι στο τραπέζι, αλλά έχουμε αρκετά επιμέρους στοιχεία που δεν μπορούν να μας κάνουν να πάψουμε να μιλάμε. Τα στοιχεία δείχνουν ότι πρόκειται σαφώς για ανθρωποκτονία (της Ίριδας)», δήλωσε.

«Σκότωσε η Πισπιρίγκου τη Μαλένα για να μην αποχωριστεί τον Μάνο;»

Η Μαλένα πέθανε δύο χρόνια πριν από την Ίριδα, με τον θάνατό της να αποδίδεται τότε σε ηπατική ανεπάρκεια. Αυτή η αιτία θανάτου ωστόσο δεν ήταν σύμφωνη με την κλινική εικόνα του κοριτσιού. Γι’ αυτό, πλέον, υπό το πρίσμα των εξελίξεων η συγκεκριμένη περίπτωση επανεξετάζεται από την άτυπη επιτροπή που έχει συσταθεί υπό την εποπτεία του προϊσταμένου της Κεντρική Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας, Νικόλαου Καρακούκη.

Από τις ιστολογικές εξετάσεις της Μαλένας προέκυψε «έντονο πνευμονικό οίδημα, έντονη πνευμονική συμφόρηση», όπως και στην περίπτωση της Ίριδας. Επιπλέον, στον εγκέφαλο του 3,5 ετών κοριτσιού είχαν βρεθεί ενδείξεις αλλοιώσεων, συνεπεία αποξυγοναιμίας, δηλαδή έλλειψης οξυγόνου.

Πάτρα - Μάνος Δασκαλάκης - Ρούλα Πισπιρίγκου
Πάτρα – Μάνος Δασκαλάκης – Ρούλα Πισπιρίγκου

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του αστυνομικού συντάκτη των εφημερίδων «ΤΑ ΝΕΑ» και «ΤΟ ΒΗΜΑ», Βασίλη Λαμπρόπουλου, όταν η Μαλένα εισήχθη στο νοσοκομείο έγινε ενημέρωση των γιατρών προς τους γονείς πως η περίπτωσή της μπορεί να είναι ιάσιμη, όμως θα έπρεπε ένας από τους δύο γονείς να μείνει για ένα χρονικό διάστημα –περίπου 20 ημερών– στο νοσοκομείο, και μετά θα έπρεπε η Μαλένα η οποία νοσούσε με λευχαιμία να παραμείνει σε έναν από τους ξενώνες της «Φλόγας», στην Αθήνα, για 7-8 μήνες.

Όπως αναφέρει η ίδια πηγή, στο σημείο εκείνο υπήρξε προστριβή του ζευγαριού, καθώς η μητέρα θα έπρεπε να μείνει στην Αθήνα και ο πατέρας στην Πάτρα.

Σε περίπτωση που φτάσουμε στο σημείο να αποδειχτεί ότι o θάνατος της Μαλένας οφείλεται σε δολοφονία από τη Ρούλα Πισπιρίγκου, υπάρχει η σκέψη στο μυαλό του Μάνου Δασκαλάκη ότι η 30χρονη δεν ήθελε να μείνει μακριά του, προβαίνοντας ίσως στην αποτρόπαια πράξη.

Σε επικοινωνία του Βασίλη Λαμπρόπουλου με γιατρό του νοσοκομείου «Ελπίς» που νοσηλευόταν η Μαλένα, επιβεβαίωσε πως από τα πρώτα 24ωρα νοσηλείας της Μαλένας υπήρξε ενημέρωση στο ζευγάρι πως έπρεπε να μείνει η μικρή ένα διάστημα στο νοσοκομείο και μετά θα νοσηλευτεί σε κάποιο ξενώνα ώστε να παρακολουθείται από τους γιατρούς.

Τα στοιχεία αυτά επιβεβαιώνονται και η πλευρά του 30χρονου, λέγοντας πως υπήρξε προστριβή μεταξύ του ζευγαριού για το ζήτημα.

Opinion-google-news

Πάτρα: Προφυλακίστηκε η Ρούλα Πισπιρίγκου για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας

Σχετικά άρθρα