Πάτρα: Παρών ο Μάνος Δασκαλάκης στη βασική απόπειρα δολοφονίας της Τζωρτζίνας (video)

Νέα στοιχεία αναφέρουν ότι ο Μάνος Δασκαλάκης ήταν παρών στη βασική απόπειρα δολοφονίας της Τζωρτζίνας την 14η Απριλίου του 2021, στην υπόθεση στην Πάτρα, που έχει συνταράξει το πανελλήνιο.

Σε μια αποκάλυψη που αν ισχύει, ανατρέπει τα μέχρι στιγμής δεδομένα για την υπόθεση του θανάτου της 9χρονης Τζωρτζίνας στην Πάτρα προχώρησε ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του σταθμού, πέντε απόπειρες δολοφονίας της Τζωρτζίνας σε διάστηκα 13 ωρών, φαίνεται να έκανε η Ρούλα Πισπιρίγκου.

«Από τα στοιχεία της δικογραφίας προκύπτει ότι η παρουσία του Μάνου Δασκαλάκη σε χώρο που βρισκόταν μαζί και το παιδί ήταν στις 14 Απριλίου του 2021 όταν καταγράφεται στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο στην Πάτρα άλλο ένα περιστατικό της Τζωρτζίνας όπου επιβιώνει μετά από 55 λεπτά ΚΑΡΠΑ, έχοντας αφήσει όμως επάνω του την τετραπληγία. Επίσης ο Μάνος Δασκαλάκης ήταν παρών και δυο ακόμα φορές στις 26 και 27 Ιανουαρίου του 2022, η 26η Ιανουαρίου είναι η ημέρα εισαγωγής του παιδιού στο Νοσοκομείο Παίδων όπου κάθετε όλο το βράδυ με την Ρούλα Πισπιρίγκου, όμως τότε δεν σημειώνεται κάποιο επεισόδιο στο παιδί και από εκεί και έπειτα μέχρι το μεσημέρι της 29ης Ιανουαρίου μόνη με το παιδί είναι η Ρούλα Πισπιρίγκου», αναφέρει στο ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ.

Οι αναζητήσεις στο διαδίκτυο ως τις ΗΠΑ και οι επιστροφές του Μάνου

Η υπόθεση του θανάτου των τριών κοριτσιών στην Πάτρα απασχολεί όλη τη χώρα, ειδικότερα μετά τη σύλληψη της μητέρας τους, Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία αναμένεται το πρωί της Δευτέρας να περάσει το κατώφλι της Ανακρίτριας. Τα στοιχεία που έρχονται στη δημοσιότητα διαρκώς είναι ανατριχιαστικά και προσδίδουν νέες διαστάσεις στην υπόθεση που έχει καθηλώσει την Ελλάδα.

Η διαδρομή της φονικής ουσίας που ανιχνεύτηκε στις εξετάσεις της 9χρονης Τζωρτζίνας, του παιδιού που πέθανε τελευταίο χρονικά, είναι αυτή που θα δώσει πολλές απαντήσεις στις Αρχές για την υπόθεση στην Πάτρα. Το πώς έφτασε στα χέρια της Ρούλας Πισπιρίγκου, που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, η κεταμίνη είναι το νο1 που ερευνούν οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. έτσι ώστε να καταλήξουν σε συγκεκριμένα συμπεράσματα.

Πάτρα - Θάνατος τριών κοριτσιών
Πάτρα – Θάνατος τριών κοριτσιών

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, από τον αστυνομικό συντάκτη Βασίλη Λαμπρόπουλο, η Ρούλα Πισπιρίγκου φέρεται να είχε προχωρήσει σε αναζητήσεις φαρμακευτικών ουσιών μέσα από το διαδίκτυο. Μάλιστα, ο δημοσιογράφος Γιώργος Αναστασόπουλος, από την εφημερίδα «Πελοπόννησος», η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε φτάσει να κάνει αναζητήσεις ακόμα και στις ΗΠΑ για να βρει παρόμοιες ουσίες.

Στο ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου αναφέρθηκε πως η ίδια είχε προχωρήσει σε αγοραπωλησίες. Το διαδίκτυο φέρεται να είναι ο τρόπος που προμηθεύτηκε την κεταμίνη, όμως, οι έρευνες συνεχίζονται καθώς ακόμα δεν έχει αποκλειστεί το να εμπλέκονται κι άλλα πρόσωπα στην προμήθεια της ουσίας από την 33χρονη.

Οι ειδικοί έχουν εστιάσει στο διαδίκτυο αλλά θα υπάρξουν έρευνες, θα γίνουν άρσεις απορρήτων και αναμένεται να αναζητήσουν αν υπάρχει εμπλοκή άλλου προσώπου, αν υπήρξε παράδοση μέχρι με χέρι ή υφαρπαγή από κάποιον χώρο.

Νωρίτερα, οι δικηγόροι της Ρούλας Πισπιρίγκου είχαν υποστηρίξει πως κεταμίνη υπήρχε στους χώρους του νοσοκομείου όπου νοσηλευόταν η Τζωρτζίνα, και αφέθηκε να εννοηθεί ότι την ουσία στο παιδί χορήγησαν γιατροί.

Opinion-google-news

Πάτρα: Βίντεο ντοκουμέντο με την Ρούλα και τον Μάνο στην κηδεία της Τζωρτζίνας (video)

πηγή: newsbomb.gr

Σχετικά άρθρα