Πάτρα: Βίντεο ντοκουμέντο με την Ρούλα και τον Μάνο στην κηδεία της Τζωρτζίνας (video)

Ένα άγνωστο βίντεο που προκαλεί συζητήσεις από την κηδεία της αδικοχαμένης Τζωρτζίνας στην Πάτρα, με την Ρούλα Πισπιρίγκου και Μάνος Δασκαλάκης.

Η Τζωρτζίνα έχει αφήσει την τελευταία της πνοή και η Πάτρα πενθεί. Ρούλα Πισπιρίγκου και Μάνος Δασκαλάκης στέκονται δίπλα δίπλα παραμένουν αμίλητοι μέσα στην εκκλησία, αλλά αντιδρούν διαφορετικά.

Είναι η μέρα που συγγενείς και φίλοι της οικογένειας αποχαιρετούν την 9χρονη Τζωρτζίνα. Δύο περίπου μήνες πριν χυθεί άπλετο φως στις συνθήκες του θανάτου της και κατηγορηθεί η ίδια η μητέρα της, για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Η μέρα που κάποιοι μπήκαν σε σκέψεις από τα όσα έκανε η Ρούλα Πισπιρίγκου. Όπως έχει αναφερθεί πριν την κηδεία η 33χρονη είχε πάει για καφέ και μάλιστα είχε καθίσει, με συγγενείς της να την αναζητούν.

Το βίντεο από την κηδεία της Τζωρτζίνας στις 2 Φεβρουαρίου έχει διάρκεια λίγα δευτερόλεπτα.

Ο Μάνος Δασκαλάκης στέκεται μπροστά από το φέρετρο και κοιτάζει συνεχώς ψηλά. Λες και απευθύνεται στον Θεό. Η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει συνεχώς καρφωμένο το βλέμμα της στο φέρετρο. Δεν λέει κουβέντα.

Πίσω τους, οι στενοί συγγενείς και οι φίλοι του ζευγαριού από την Πάτρα, που είναι συντετριμμένοι. Κανείς τους δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει όλα όσα έχουν συμβεί σε κάτι λιγότερο από τρία χρόνια. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι τα τρία παιδιά της οικογένειας έφυγαν τόσο πρόωρα και αναπάντεχα από τη ζωή.

Ήταν η πρώτη φορά που κάποιοι άρχισαν να υποψιάζονται ότι κάτι συμβαίνει. Δύο ημέρες μετά γράφτηκαν τα πρώτα δημοσιεύματα για τα αναπάντητα ερωτήματα που έχουν προκύψει μετά τον θάνατο της 9χρονης.

Οι γονείς δεν τα είχαν σχολιάσει. Τις επόμενες μέρες όμως, η υπόθεση από την Πάτρα πήρε διαστάσεις, με την Ρούλα Πισπιρίγκου και τον Μάνο Δασκαλάκη, να βρίσκονται διαρκώς στην κορυφή της επικαιρότητας.

Δείτε το βίντεο του flamis.gr

Opinion-google-news

Πάτρα – Θανάσης Κατερινόπουλος: Και τα άλλα δύο παιδιά έφυγαν από τα χέρια της (video)

Σχετικά άρθρα