Πάτρα: Νέες αποκαλύψεις για τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς – Το δάνειό της και ο πληρεξούσιος Μάνος (video)

Νέες αποκαλύψεις για το θρίλερ της Πάτρας, εκτός από τον θάνατο των τριών παιδιών της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη, στο μικροσκόπιο των Αρχών βρίσκεται και ο θάνατος της σπιτονοικοκυράς.

Ο δικηγόρος συγγενών της σπιτονοικοκυράς του ζευγαριού, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, μίλησε στο LIVE NEWS του MEGA για το πληρεξούσιο της 69χρονης, υποστηρίζοντας ότι δεν πληρωνόταν το δάνειό της στην Πάτρα. Ο κ. Θεοδωρόπουλος αναφέρθηκε στο πληρεξούσιο της 69χρονης αποκαλύπτοντας νέα στοιχεία που προκύπτουν από την έρευνα.

«Όταν ο Μάνος Δασκαλάκης εξασφάλισε το 2017 το πληρεξούσιο της αποβιώσασας γυναίκας, υπήρχε ένα δάνειο το οποίο έως τότε αποπλήρωνε η ίδια. Από το 2017 δεν έχει πληρωθεί ούτε μία δόση από αυτό το δάνειο. Το εξώδικο που ανέλαβε να στείλει η τράπεζα αναφέρει πως από το 2017 δεν έχει πληρωθεί ούτε μία δόση του δανείου», ανέφερε αρχικά με την υπόθεση στην Πάτρα.

«Το πληρεξούσιο γράφει ρητώς, ο Μάνος Δασκαλάκης είχε την υποχρέωση να διαχειρίζεται όλες τις οικονομικές υποχρεώσεις της 69χρονης και επιπλέον, είχε την υποχρέωση να της παίρνει να φάρμακα που της συνταγογραφούσαν καθώς έπασχε από ασθένεια, και έχει σταματήσει η συνταγογράφηση. Η αποβιώσασα έπαιρνε σύνταξη πάνω από 1.000 ευρώ», συμπλήρωσε ο κ. Θεοδωρόπουλος.

Όπως είπε, ο Μάνος Δασκαλάκης  δεν πλήρωνε τίποτα, ούτε τη ΔΕΗ, ούτε το δάνειο, ούτε τα φάρμακα.

Opinion-google-news

Πάτρα: Η Ρούλα Πισπιρίγκου βρίσκεται πίσω από τα ανώνυμα τηλεφωνήματα σε δημοσιογράφο (video)

Σχετικά άρθρα