Πάτρα: Η Ρούλα Πισπιρίγκου βρίσκεται πίσω από τα ανώνυμα τηλεφωνήματα σε δημοσιογράφο (video)

Τη φωνή της Ρούλας Πισπιρίγκου αναγνωρίζει η πλευρά του Μάνου Δασκαλάκη πίσω από τα ανώνυμα τηλεφωνήματα.

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις που έρχονται συνεχώς στο προσκήνιο τις τελευταίες ημέρες σχετικά με την πολύκροτη υπόθεση με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα. Το μεσημέρι της Δευτέρας στο φως της δημοσιότητας ήρθε ακόμη ένα μυστηριώδες ανώνυμο τηλεφώνημα το οποίο δέχτηκε στο κινητό της η δημοσιογράφος Γιώτα Κηπουρού, στις 25 Μαρτίου του 2022.

Η αλλοιωμένη φωνή πίσω από τα μυστηριώδη τηλεφωνήματα που δεχόταν η δημοσιογράφος, επιρρίπτει την ευθύνη για τη δολοφονία των τριών παιδιών στον Μάνο Δασκαλάκη βάζοντας τον στο «κάδρο» των υπόπτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του αστυνομικού συντάκτη Βασίλη Λαμπρόπουλου, η πλευρά του Μάνου Δασκαλάκη αναγνωρίζει τη φωνή που ακούγεται στα ανώνυμα τηλεφωνήματα και υποστηρίζει ότι είναι της Ρούλας Πισπιρίγκου.

«Γιατί αυτός ξέρει τι απέγιναν τα παιδιά του», «Σώστε τη ψυχή των παιδιών αυτών» ήταν κάποιες από της φράσεις που είπε η «άγνωστη» γυναίκα στο τηλέφωνο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αστυνομικές Αρχές δηλώνουν πως μπορεί να επιβεβαιωθεί αυτό μέσω έρευνας στα αστυνομικά εργαστήρια παρά την αλλοίωση της φωνής.

Υπενθυμίζεται πως την περίοδο των κλήσεων αυτών, ο Μάνος Δασκαλάκης υπερασπιζόταν τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Στο στόχαστρο ο Μάνος Δασκαλάκης

Στο νέο τηλεφώνημα ακούγεται μια γυναίκα που υποστηρίζει ότι είναι η μητέρα της νέας συντρόφου του Μάνου. Συγκεκριμένα αναφέρει ότι είναι εκείνη που είχε τηλεφωνήσει στη δημοσιογράφο του Alpha δέκα μέρες πριν, στις 15 του ίδιου μήνα.

Αυτή τη φορά η φωνή της γυναίκας είναι πολύ διαφορετική. Η εν λόγω γυναίκα προσπαθεί να βάλει στο «κάδρο» τον Μάνο Δασκαλάκη.

«Προστατεύστε το παιδί μου», λέει ξανά και ξανά η άγνωστη γυναίκα.

Opinion-google-news

Ρούλα Πισπιρίγκου: Έχω ψάξει θανατηφόρες ουσίες, δεν ήξερα τι είναι η κεταμίνη (video)

Σχετικά άρθρα