Παλαιά Βουλή: Παρουσίαση δράσης προγράμματος ΑΜΚΕ «ΚΙΝΗΜΑ» (photo)

φωτο επάνω: Γιώργος Χατζημάρκου, Χρυσάνθη Λαιμού, Κατερίνα Ανδρούτσου

Εκδήλωση γνωριμίας στη διάρκεια της οποίας παρουσιάστηκαν οι στόχοι και το πρόγραμμά δράσης για το 2022 της ΑΜΚΕ «ΚΙΝΗΜΑ».

Πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Παλαιάς Βουλής των Ελλήνων, με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου, την Ελληνική Εθνική Επιτροπή για την UNESCO και το Φυτώριο Περιφέρειας Ν. Αιγαίου.

Μαρία Νικόλτσιου - Μαριάννα Λάτση - Κατερίνα Μονογυιού
Μαρία Νικόλτσιου – Μαριάννα Λάτση – Κατερίνα Μονογυιού

Παρέστησαν και απεύθυναν χαιρετισμό εκπρόσωποι από τον Πολιτικό χώρο, την Εκκλησία, την Τοπική Αυτοδιοίκηση, το Διπλωματικό Σώμα, Επιστήμονες, Επιχειρηματίες, Δημοσιογράφοι, καθώς και προσωπικότητες που έχουν επιδείξει έμπρακτα την ευαισθησία τους σε θέματα περιβάλλοντος.

Χρυσάνθη Λαιμού, Μαίρη Φιξ, Γιώργος Ντάβλας, Ρούλα Λεβέντη
Χρυσάνθη Λαιμού, Μαίρη Φιξ, Γιώργος Ντάβλας, Ρούλα Λεβέντη

Στη διάρκεια της εκδήλωσης οι κυρίες: Χρυσάνθη Λαιμού, Φαίη Ξενοκώστα, Βάσω Πετρίδου και Αικατερίνη Τζιτζικώστα ανακηρύχθηκαν από την Πρόεδρο της ΑΜΚΕ «ΚΙΝΗΜΑ» κ. Κατερίνα Ανδρούτσου & τον Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου κ. Γεώργιο Χατζημάρκο «Πρέσβεις Προστασίας Νήσων». Την εκδήλωση συντόνισε η δημοσιογράφος Μαρία Νικόλτσιου.

Σεβαστή Ευσταθίου, Νίκος Καβαλιέρος, Καλλιόπη Ευσταθίου
Σεβαστή Ευσταθίου, Νίκος Καβαλιέρος, Καλλιόπη Ευσταθίου

Η Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρία ΚΙΝΗΜΑ ιδρύθηκε με πρωτοβουλία έξι ενεργών πολιτών οι οποίοι, με έδρα την Νάξο, ενστερνίζονται την υποχρέωσή τους να μεριμνήσουν, με ατομική προσφορά και ευθύνη, στην ευαισθητοποίηση των πολιτών της περιοχής του Νοτίου Αιγαίου σε θέματα της κλιματικής αλλαγής. Το ΚΙΝΗΜΑ στοχεύει να σχεδιάσει και να υλοποιήσει δράσεις οι οποίες θα επαναφέρουν την ισορροπία του οικοσυστήματος των νησιών του Ν. Αιγαίου.

Αγάπη Πολίτη, Χρυσή Βιτζιλάκη, Μαίρη Φιξ
Αγάπη Πολίτη, Χρυσή Βιτζιλάκη, Μαίρη Φιξ

Για τις δράσεις του έχει εξασφαλίσει την Αιγίδα των: Ιεράς Μητροπόλεως Παροναξίας, Ιεράς Μητροπόλεως Σύρου, Τήνου, Άνδρου, Κέας, Μήλου, Δήλου & Μυκόνου, Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας, Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO, Πανεπιστήμιου Αιγαίου, Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων, Α.Π.Ε- ΜΠΕ.

(φωτο: papadakispress.gr)

opinionleader.gr - google news

Δείτε επίσης:

Σταύρος Ξαρχάκος: 200 χρόνια Δημοτικό τραγούδι «Θέλει Αρετή και Τόλμη το… τραγούδι» στο Ηρώδειο (photo)

Σχετικά άρθρα