Ο Νίκος Μαστοράκης φέρνει… «Χρυσό» αέρα στα FM (photo)

O Νίκος Μαστοράκης ανακοίνωσε την επάνοδο του Radio Gold στα FM σε μια μοναδική για το ελληνικό ραδιόφωνο συνεργασία με τον ραδιοφωνικό σταθμό «Ελλάδα 94,3.»

Από το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου και τουλάχιστον μέχρι το τέλος Ιουνίου, ο «Ελλάδα 94,3» θα φιλοξενεί το Radio Gold Weekend (με το πρόγραμμα classic rock που παίζει ήδη διαδικτυακά στο www.radiogold.com) από τις 5 το πρωί του Σαββάτου μέχρι τις 5:00 το πρωί της Δευτέρας.

Όπως είναι φυσικό, στο πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου, το Radio Gold θα έχει και ένα τρίωρο live του Μαστ που περιμένουν χιλιάδες ακροατές με ανυπομονησία -για τα σχόλιά του, τις συνεντεύξεις του και τις μουσικές του επιλογές.

Νίκος Μαστοράκης - Radio Gold FM - Ελλάδα 94,3
Νίκος Μαστοράκης – Radio Gold FM – Ελλάδα 94,3

Για τη ριζοσπαστική αυτή συνεργασία, ο Νίκος Μαστοράκης είπε:

«Η ιδέα και η πρόταση ήταν του Δημοσθένη Τσαπαλιάρη, βετεράνου του ραδιοφώνου, και δεν το σκέφτηκα καθόλου πριν πω «ναι,» γιατί το Radio Gold είναι ένα brand με φανατικό κοινό. Η εναλλαγή προφίλ ανάμεσα σε μας και τον «Ελλάδα 94,3» θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστη για τους ακροατές του σταθμού, ενώ και οι μουσικές μας επιλογές κάπου συναντώνται, επομένως η «παντρειά» μόνο επιτυχής μπορεί να είναι», όπως αναφέρει ο Νίκος Μαστοράκης.

Το ραδιόφωνο του Σαββατοκύριακου είναι παραδοσιακά παραμελημένο από πολλούς και πιστεύω ότι είναι ένα χωράφι που αν σπείρεις σωστά, θα πάρεις και τους ανάλογους καρπούς. Άλλωστε το RG υπήρξε πάντα ριζοσπαστικό τόσο τεχνολογικά όσο και μουσικά: Το πρώτο και μόνο ραδιόφωνο που έπαιξε αποκλειστικά sixties και λίγο αργότερα αποκλειστικά classic rock έτσι που να λέμε άφοβα ότι οι fans (δεν τους λέω «ακροατές» γιατί συμμετέχουν σε όσα κάνουμε) να είναι μεν διαφορετικών γενεών αλλά με κοινή την αγάπη τους για τα μεγάλα συγκροτήματα και τους καλλιτέχνες των 70s και 80s και τα super hits που δεν ξεπεράστηκαν ποτέ.

Η εποχή που επιλέξαμε για τη συνεργασία αυτή, απειλείται από άγχος και ένταση. Η μουσική που παίζει το Radio Gold (και που θα ακούγεται πια για 48 ώρες non stop από τον «Ελλάδα 94,3») είναι αποτελεσματικά αγχολυτική, ταξιδεύει τον ακροατή, για πολλούς είναι πλημμυρισμένη από αναμνήσεις και για άλλους γεμάτη από νέα ακούσματα.

Προσθέτουμε, λοιπόν, στη δύσκολη καθημερινότητα, ένα ξένοιαστο Σαββατοκύριακο μουσικής ψυχοθεραπείας, ελπίζοντας ότι για πολλούς συμπολίτες μας θα αποτελέσει την «έξοδο κινδύνου» από τις πολλαπλές κακουχίες που υποφέρει στωϊκά το μεγαλύτερο μέρος της κοινωνίας μας.

Η σύγχρονη τεχνολογία, μας επιτρέπει αυτή την ασυνήθιστη συνύπαρξη με τον «Ελλάδα 94,3» και ίσως εμπνεύσουμε και άλλους να ανακαλύψουν την αξία του εναλλακτικού, όσο κι αν αυτό φανεί αρχικά λίγο παράξενο. Είναι ένα πείραμα που θα το κερδίσουν το Radio Gold και ο «Ελλάδα 94,3» αλλά το κέρδος, τελικά, θα είναι του μέσου ακροατή που στη συχνότητα 94,3 θα έχει πια δυο ραδιόφωνα αντί για ένα» καταλήγει ο Νίκος Μαστοράκης.

opinionleader.gr - google news

Δείτε επίσης:

Λιάγκας – Σκορδά ξανά μαζί – Η μεγάλη επιστροφή στον ΑΝΤ1 (video)

Σχετικά άρθρα