Λιάγκας – Σκορδά ξανά μαζί – Η μεγάλη επιστροφή στον ΑΝΤ1 (video)

Μια ακόμη τηλεοπτική μετακίνηση κάνει ο Γιώργος Λιάγκας, αυτήν την φορά όμως, με κατεύθυνση ξανά πίσω στον ΑΝΤ1, στο πλάι της πρώην συζύγου του και τηλεοπτικής του παρτενέρ, Φαίης Σκορδα.

Η επιστροφή του σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, αναμένετε προς το τέλος του μήνα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΑΝΤ1, ο Γιώργος Λιάγκας επιστρέφει με διευρυμένη συνεργασία που θα περιλαμβάνει project του σταθμού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για την μεγάλη επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα

Με μεγάλη χαρά, ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει την επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα στο δυναμικό του.

Το κανάλι και ο δημοσιογράφος-παρουσιαστής έχουν γράψει μαζί πολλά χιλιόμετρα στο παρελθόν. Συναντιούνται και πάλι, σε μια διευρυμένη συνεργασία που θα περιλαμβάνει project του σταθμού.

Ο Γιώργος Λιάγκας, σύντομα, θα λέει «καλημέρα» μαζί με τη παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά, στο «Πρωινό».

Μια επαγγελματική επανασύνδεση δύο τηλεοπτικών προσώπων πρώτης γραμμής, τα οποία αγαπήθηκαν πολύ από το τηλεοπτικό κοινό που τους ανέδειξε ως το πιο δημοφιλές δίδυμο της πρωινής ζώνης.

Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας έχουν δοκιμαστεί μαζί στον τηλεοπτικό αέρα και έχουν αποδείξει, με επιτυχία, τον επαγγελματισμό και την καλή χημεία τους. Η νέα τους συνάντηση αποδεικνύει ότι το «μαζί» και για τους δύο έχει, ακόμα, πολύ δρόμο μπροστά και ότι οι αληθινοί δεσμοί των ανθρώπων δεν διαλύονται, αλλά εξελίσσονται.

opinionleader.gr - google news

Δείτε επίσης:

Τι ένωσε για πρώτη φορά Βίσση και Βανδή στο J2US; (video)

Σχετικά άρθρα