Νίκος Βέρτης: «Λουκέτο» με το καλησπέρα στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται (photo)

Λουκέτο μπήκε στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης, έπειτα από έφοδο της οικονομικής αστυνομίας.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το MEGA, υπήρχαν άτομα χωρίς πιστοποιητικό εμβολιασμού, αλλά και όρθιοι, κάτι που δεν επιτρέπεται.

Συγκεκριμένα, κλιμάκια της οικονομικής αστυνομίας εισήλθαν στο γνωστό νυχτερινό κέντρο YTON στο Αιγάλεω, όπου εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης, λίγο πριν από τις 2:30 τα ξημερώματα της Κυριακής και επέβαλαν επταήμερο λουκέτο και διοικητικό πρόστιμο 10.000 €, καθώς κατά τον δειγματοληπτικό έλεγχο 30 ατόμων διαπιστώθηκε πως οι πέντε δεν έφεραν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή βεβαίωση νόσησης.

Επιπλέον, πελάτες βρίσκονταν όρθιοι και δεν είχε αναρτηθεί έντυπη ή ηλεκτρονική επιγραφή ως προς τον μέγιστο αριθμό ατόμων.

Την ίδια στιγμή, σε έλεγχο που έγινε για την έκδοση αποδείξεων, δεν διαπιστώθηκε παράβαση, ενώ από την καταγραφή των απασχολούμενων στην εν λόγω επιχείρηση, προέκυψε πως πρόκειται για 60 άτομα που είχαν καταχωρηθεί κανονικά στους πίνακες προσωπικού.

Ο Νίκος Βέρτης ανυπομονούσε για την επαναλειτουργία

Υπενθυμίζουμε ότι το ΥΤΟΝ είχε αναστείλει τη λειτουργία του λόγω των μέτρων κατά της πανδημίας πριν από έναν μήνα και είχε ανανεώσει το ραντεβού με τους πελάτες για το Σάββατο 21 Αυγούστου.

Ο Νίκος Βέρτης είχε κάνει και τότε ανάρτηση, αλλά και πριν από λίγες ημέρες για τις δύο εμφανίσεις που θα έκανε αυτό το Σαββατοκύριακο. Ο γνωστός τραγουδιστής δεν έχει κάνει κάποια δήλωση μετά την ακύρωση της σημερινής του εμφάνισης.

Νίκος Βέρτης - instagram
Νίκος Βέρτης – instagram

Τι απαντά το νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης για το λουκέτο

Το κέντρο, διαμέσου του πληρεξούσιου δικηγόρου του Γεώργιου Κλεφτοδήμου, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία εκφράζει την αγανάκτησή του για «τις υπέρμετρες και πέραν των δυνάμεων και της δικαιοδοσίας μας υποχρεώσεις που μας επιφυλάσσει η Πολιτεία για τη λειτουργία μας», αλλά επισημαίνει πως θα «είμαστε συνεπείς στο καθήκον μας, ακόμη και στο πιο επαχθές, για τη διαφύλαξη της υγείας όλων μας».

Όπως επισημαίνεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση του κέντρου, κατά τον έλεγχο από το μεικτό κλιμάκιο των συναρμόδιων υπηρεσιών, η επιχείρηση «διεπιστώθη καθ’ όλα αρτίως λειτουργούσα, και ειδικώς τηρούσα κατά γράμμα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορονοϊού».

Παράλληλα τονίζεται πως στο κέντρο υποδέχθηκαν περί τους χίλιους πελάτες, οι οποίοι όλοι εισήλθαν μόνο αφού επέδειξαν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης, καθένα εκ των οποίων σαρώθηκε από τους υπευθύνους. Το κατάστημα αδυνατεί να εξηγήσει την ανεύρεση από τους αστυνομικούς «πέντε μόλις πελατών επί συνόλου χιλίων που ήταν δήθεν μη εμβολιασμένοι ή νοσήσαντες».

Ακόμη γίνεται λόγος για «πιθανή η εκ μέρους αυτών «παράκαμψη» της ανωτέρω αυστηρής διαδικασίας ελέγχου στην είσοδο μας, πιθανή ακόμα και η ερευνητική αστοχία».

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση του ΥΤΟΝ όπου εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης αναφέρει:

Προς αποφυγή παραπληροφόρησης και παρερμηνειών, κατόπιν του διενεργηθέντος την 02:45 της σήμερον ελέγχου στο ΥΤΟΝ από μεικτό κλιμάκιο συναρμόδιων υπηρεσιών, η επιχείρηση διεπιστωθη καθ’ όλα αρτίως λειτουργούσα, και ειδικώς τηρούσα κατά γράμμα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορονοϊού.

Υποδεχθήκαμε περί τους χίλιους πελάτες, εντός των ορίων κάλυψης σύμφωνα με την ωφέλιμη επιφάνεια του καταστήματος. Εις έκαστος αυτών εισήλθε στο κατάστημα μόνον κατόπιν επίδειξης πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης, καθένα εκ των οποίων σαρώθηκε από τους υπεύθυνους μας. Η διαδικασία αυτή τηρήθηκε ευλαβικώς, καθ’ όλη τη διάρκεια εισόδου πελατών.

Όλοι ανεξαιρέτως οι πελάτες μας παρέμεναν καθήμενοι καθ’ όλη τη διάρκεια της παράστασης. Αδυνατούμε να εξηγήσουμε την ανεύρεση υπό των Αστυνομικών οργάνων πέντε μόλις πελατών επί συνόλου χιλίων που ήταν δήθεν μη εμβολιασμένοι ή νοσήσαντες. Πιθανή η εκ μέρους αυτών «παράκαμψη» της ανωτέρω αυστηρής διαδικασίας ελέγχου στην είσοδο μας, πιθανή ακόμα και η ερευνητική αστοχία. Αυτά θα αξιολογηθούν αρμοδίως.

Κατά τα λοιπά, διατρανώνουμε την αγανάκτηση μας για τις υπέρμετρες και πέραν των δυνάμεων και της δικαιοδοσίας μας υποχρεώσεις που μας επιφυλάσσει η Πολιτεία για τη λειτουργία μας.

Ανέκαθεν, ωστόσο, είμαστε και θα είμαστε συνεπείς στο καθήκον μας, ακόμη και στο πιο επαχθές, για τη διαφύλαξη της υγείας όλων μας.

opinionleader.gr - google news

Δείτε επίσης:

Νίκος Βέρτης: Γιατί κατάσχεσαν την περιουσία του στη Θεσσαλονίκη (video)

Σχετικά άρθρα