Αθήνα, 20 Ιανουαρίου, 2022

Νίκος Βέρτης: Γιατί κατάσχεσαν την περιουσία του στη Θεσσαλονίκη (video)

Ο Άρειος Πάγος απέρριψε την αίτηση αναστολής του Νίκου Βέρτη, με αποτέλεσμα να κατασχεθεί η περιουσία γνωστού τραγουδιστή στη Θεσσαλονίκη, η απόφαση αφορά την αντιδικία που έχει ο Νίκος Βέρτης με τον πρώην συνεργάτη και φίλου του, Νίκου Πολατίδη.

Ο Άρειος Πάγος απέρριψε την αίτηση αναστολής του τραγουδιστή με αποτέλεσμα, την κατάσχεση της περιουσίας του Νίκου Βέρτη στη Θεσσαλονίκη και στο νυχτερινό κέντρο «ΌΡΑΜΑ». Από εκεί και οι εικόνες που βλέπετε με τους δικαστικούς επιμελητές μέσα και έξω από το νυχτερινό κέντρο.

Το Μονομελές Εφετείο Θεσσαλονίκης είχε δικαιώσει τελεσίδικα το κ. Πολατίδη που διετέλεσε σχεδόν 8 χρόνια Οικονομικός Διευθυντής του Βέρτη και των εταιρειών του «ΘΕΑΜΑ ΕΠΕ» και «ENTERTAINMENT PRODUCTIONS IKE» που εκμεταλλεύονται το κέντρο διασκέδασης «ΟΡΑΜΑ» στη Θεσσαλονίκη.

Νίκος Βέρτης - ΌΡΑΜΑ
Νίκος Βέρτης – ΌΡΑΜΑ

Με την απόφαση ο Νίκος Βέρτης και οι εταίροι του υποχρεώνονται να πληρώσουν, μετά από την με αριθμό κατάθεσης 14153/2018 αγωγή του, στο Νικόλαο Πολατίδη 278.289,18 ευρώ με τους νόμιμους τόκους από την 1-9-2009, όπως επίσης και την αξία των ασφαλιστικών του εισφορών ύψους σήμερα άνω των 500.000 ευρώ.

Όλα μαζί υπολογίζονται κοντά στο ένα εκατομμύριο ευρώ. Χρήματα που είναι άμεσα καταβλητέα τόσο στο ΙΚΑ αλλά και στον αντίδικο αλλιώς προχωρά η κατάσχεση κινητής και ακίνητης περιουσίας του καλλιτέχνη.

Στο σκεπτικό τους οι δικαστές δικαιώνουν τους ισχυρισμούς του ενάγοντα ότι το 2013 ήταν ο αχυράνθρωπος του τραγουδιστή προκειμένου αυτός να διοργανώσει τις δέκα (10) συναυλίες του στη Ελλάδα.

opinion-leader-goole-news

πηγή: nassosblog.gr

Σχετικά άρθρα

Σχόλια

Αφήστε το σχόλιό σας

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ακολουθήστε μας

1,057ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,665ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία νέα