Νίκος Οικονομόπουλος: Πήρε εξιτήριο – Ευχαρίστησε το ιατρικό προσωπικό και τον Θεό – Ούτε λόγος για το εμβόλιο

Ο τραγουδιστής Νίκος Οικονομόπουλος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο Ευαγγελισμός, όπου νοσηλευόταν εδώ και τέσσερις ημέρες με κορονοϊό.

Στην ανάρτηση που έκανε, αν και ευχαρίστησε το ιατρικό προσωπικό και τους ανθρώπους που του συμπαραστάθηκαν, αν και έγραψε διάφορα λυρικά για τη μοναξιά και την οικογένεια, τον Θεό, την πίστη και τους φίλους, ο Νίκος Οικονομόπουλος απέφυγε να κάνει το πιο βασικό.

Να συστήσει στον κόσμο να εμβολιαστεί, αφού ο ίδιος που αμφέβαλε για τον κίνδυνο του ιού και έγραφε ότι θα πάει να κοινωνήσει χωρίς πρόβλημα, ο ίδιος που δήλωνε ότι δεν μπορεί ο ιός να κολλάει στο σούπερ- μάρκετ και όχι στην Εκκλησία, αυτός ο ίδιος που δεν φρόντισε να εμβολιαστεί γιατί δεν πίστευε ότι υπάρχει κίνδυνος…φυσικά στο τέλος κόλλησε και κινδύνεψε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Νίκος Οικονομόπουλος αντιμετώπιζε αναπνευστική δυσχέρεια, με αποτέλεσμα να χρειαστεί παροχή οξυγόνου υψηλής ροής, προκειμένου να ανακάμψει. Πλέον, η κατάσταση της υγείας του παρουσιάζει βελτίωση και ο δημοφιλής τραγουδιστής επιστρέφει στο σπίτι του.

Ο τραγουδιστής έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο Facebook, όπου λέει διάφορα συμπαθητικά, αλλά συμβουλή στον κόσμο να εμβολιαστεί για να μην κινδυνέψει όπως αυτός, απέφυγε να δώσει…

Νίκος Οικονομόπουλος – Η ανάρτηση του στο facebook

«Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, όπως και τη διοίκηση του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» για την ιατρική προσφορά, αλλά και την ανθρώπινη συμπεριφορά τους.

Βοήθησαν τα μέγιστα για να ξεπεράσω όσο πιο ανώδυνα γίνεται την περιπέτεια της υγείας μου.

Αν και η θεραπεία του covid-19 διακρίνεται για τη μοναξιά που τη διακατέχει, δεν αισθάνθηκα μόνος ούτε μια στιγμή. Είχα συντροφιά την Πίστη μου, την οικογένεια μου και τους φίλους μου που με κράτησαν νηφάλιο και μου αναπλήρωσαν όση ενέργεια μου «έκλεβε» ο πυρετός, για να ξεπεράσω αυτή τη δοκιμασία.

Τα χιλιάδες μηνύματα συμπαράστασης που έλαβα μου φώτισαν τις μέρες που έμεινα στο κρεβάτι του νοσοκομείου. Μου έκαναν συντροφιά τις νύχτες που ο ύπνος δεν έρχονταν και με έκαναν να αισθανθώ ρίγη συγκίνησης.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε κάθε μία και κάθε έναν από εσάς, που ξοδέψατε λίγες στιγμές από την καθημερινότητα σας για να μου σταθείτε. Εύχομαι να είστε όλοι καλά και ο Θεός να σας προσέχει. Με ειλικρινή εκτίμηση και σεβασμό».

opinionleader.gr - google news

Δείτε επίσης:

Άδωνις Γεωργιάδης: Οι ανεμβολίαστοι δεν θα μπορούν να πάνε πουθενά

Σχετικά άρθρα