Άδωνις Γεωργιάδης: Οι ανεμβολίαστοι δεν θα μπορούν να πάνε πουθενά

Ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης περιέγραψε το περίγραμμα των μέτρων για το χειμώνα, ώστε να τιθασευτεί το νέο κύμα της πανδημίας του κορονοϊού.

Και τα… μαντάτα που έφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν είναι καθόλου ευχάριστα για τους συμπολίτες μας που δεν έχουν κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού, καθώς, όπως είπε, δεν συζητείται καν η είσοδος τον χειμώνα για τους ανεμβολίαστους πολίτες σε χώρους εστίασης και ψυχαγωγίας, λέγοντας χαρακτηριστικά, «δε θα μπορούν να πάνε πουθενά» και εξηγώντας ότι δεν υπάρχει τιμωρητική διάθεση της κυβέρνησης, αλλά είναι θέμα διαχείρισης του κινδύνου.

Κορονοϊός - Εμβόλια - ραντεβού
Κορονοϊός – Εμβόλια – ραντεβού

Κατά τα λοιπά, ο υπουργός ξεκαθάρισε στον ΣΚΑΪ ότι «είναι προφανές ότι πηγαίνουμε σε ένα δύσκολο χειμώνα, γιατί δυστυχώς μια μικρή, άλλα όχι ασήμαντη μειοψηφία, των πολιτών έχει αποφασίσει να τινάξει το σύστημα υγείας της χωράς μας στον αέρα».

Μάλιστα, αφού σημείωσε ότι «η οικονομία αντέχει, η κυβέρνηση έχει το θέμα της οικονομίας υπό έλεγχο», τόνισε ότι η κυβέρνηση δεν έχει σκοπό να ξανακάνει lockdown, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι δεν έχει δικαίωμα να επιβάλει lockdown, τουλάχιστον για τους εμβολιασμένους πολίτες.

opinionleader.gr - google news

Δείτε επίσης:

Γεωργιάδης: Θα γίνουν απολύσεις ανεμβολίαστων – Η κείμενη νομοθεσία καλύπτει τις επιχειρήσεις (video)

Σχετικά άρθρα