Νέα Σμύρνη: Δύο νεκροί από την δολοφονική επίθεση μέσα σε καφετέρια – Βίντεο ντοκουμέντο (video)

Σοκ προκαλεί το βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που «πέφτουν» οι πυροβολισμοί στην καφετέρια στη Νέα Σμύρνη.

Από δύο σφαίρες που δέχθηκε στο κεφάλι, έπεσε νεκρό το θύμα -πιθανόν αλβανικής καταγωγής– της μαφιόζικης εκτέλεσης που σημειώθηκε έξω από γνωστή καφετέρια στην πλατεία στη Νέα Σμύρνη, το βράδυ της Κυριακής (18.12.2022), όπου έπεσαν πυροβολισμοί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του, φορώντας χειρουργική μάσκα, ήταν κρυμμένος σε θάμνους απέναντι από την καφετέρια και ξαφνικά άνοιξε πυρ. Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι ακούστηκαν τέσσερις ή πέντε πυροβολισμοί, την ώρα που η πλατεία της Νέας Σμύρνης ήταν γεμάτη από κόσμο!

Νέα Σμύρνη - Νεκρός
Νέα Σμύρνη – Νεκρός

Νέα Σμύρνη – Δύο νεκροί

Νεκρό είναι και το δεύτερο θύμα της μαφιόζικης επίθεσης από τους πυροβολισμούς που «έπεσαν» σε καφετέρια της Νέας Σμύρνης το βράδυ της Κυριακής (18.12.2022), καθώς καθόταν στο ίδιο τραπέζι με τον άνθρωπο που δέχτηκε τους πυροβολισμούς.

Το δεύτερο θύμα δέχθηκε σφαίρα στο στήθος και τελικά υπέκυψε στα τραύματά του.

Συνολικά, τα θύματα της επίθεσης είναι τρία, καθώς τραυματίστηκε και μια κοπέλα που βρισκόταν στην καφετέρια της Νέας Σμύρνης, η οποία μάλλον ήταν… παράπλευρη απώλεια. Πρόκειται για μια γυναίκα 35 χρονών που νοσηλεύεται στον Ερυθρό Σταυρό.

Η περιοχή έχει αποκλειστεί από δυνάμεις της αστυνομίας, ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τους δύο τραυματίες.

opinion-google-news-2

Σχετικά άρθρα