Μπάρμπαρα: Ισχυρή σύσταση από την Πολιτική Προστασία για την κακοκαιρία – Μετά τις 10 οι εργαζόμενοι στις δουλειές (video)

Έρχεται έξαρση των καιρικών φαινομένων (Μπάρμπαρα) με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και παγετό, προειδοποιεί η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

Όλες οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της Πολιτικής Προστασίας παραμένουν σε πλήρη ετοιμότητα καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας ανέφερε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Πυροσβεστικού Σώματος, Επιπυραγός Ιωάννης Αρτοποιός από το Εθνικό Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων και Διαχείρισης Κρίσεων στο Μαρούσι όπου πραγματοποιήθηκε και νέα ευρεία σύσκεψη υπό τον Υπουργό κύριο Χρήστο Στυλιανίδη, με τη συμμετοχή συναρμόδιων υπουργών, της φυσικής ηγεσίας του Πυροσβεστικού Σώματος και της Ελληνικής Αστυνομίας.

Λόγω της ραγδαίας επιδείνωσης των καιρικών φαινομένων ο κ. Αρτοποιός έκανε συστάσεις στους πολίτες να περιορίσουν δραστικά τις μετακινήσεις τους στις απολύτως απαραίτητες και απεύθυνε έκκληση στον ιδιωτικό τομέα οι εργαζόμενοι για τους οποίους απαιτείται η φυσική παρουσία να προσέλθουν μετά τις 10.00 το πρωί στην εργασία τους.

opinion-google-news-2

Σχετικά άρθρα