Μπάρμπαρα: Έκλεισε η Αττική Οδός λόγω κακοκαιρίας – Σε ποια σημεία

Συνεχίζονται τα μεγάλα προβλήματα λόγω της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα», με την Αττική Οδό να διακόπτει την κυκλοφορία σε ένα τμήμα της.

Συγκεκριμένα, η κυκλοφορία των οχημάτων διακόπτεται στην Αττική Οδό από το ύψος της Περιφερειακής Αιγάλεω μέχρι την Εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου, και στα 2 ρεύματα.

Νωρίτερα άνοιξε η Αθηνών – Λαμίας στο κομμάτι που είχε κλείσει. Υπενθυμίζεται πως η Αθηνών – Λαμίας είχε κλείσει από τη Λαμία προς την Αθήνα και από τη γέφυρα Καλυφτάκη μέχρι τα Οινόφυτα. Σύμφωνα με την ΕΡΤ θα μείνει ανοιχτή μέχρι τις 10.

Από τη «Νέα Οδό» διευκρινίζεται ότι η απαγόρευση κυκλοφορίας παντός είδους βαρέως οχήματος μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων, ανεξαρτήτως χρήσεως αντιολισθητικών αλυσίδων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της Αθηνών-Λαμίας είναι σε ισχύ.

«Η Νέα Οδός, έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διαχείριση των φαινομένων και το σύνολο των ανθρώπων και του μηχανισμού μας, βρίσκεται σε απόλυτη ετοιμότητα. Ωστόσο, λόγω της σφοδρότητας των καιρικών φαινομένων, συνίσταται η αποφυγή άσκοπων μετακινήσεων» αναφέρεται σε δελτίο τύπου.

Νωρίτερα και λόγω της κακοκαιρίας, η Τροχαία Αττικής προχώρησε στη διακοπή της κυκλοφορίας στη λεωφόρο Πάρνηθας.

opinion-google-news-2

πηγή: newsit.gr

Σχετικά άρθρα