Μαρτυρία  – βόμβα για Ρούλα Πισπιρίγκου: Ρωτούσε για την κεταμίνη σε στέκι διακίνησης ουσιών (video)

Αίσθηση προκαλεί μια μαρτυρία που τοποθετεί την Ρούλα Πισπιρίγκου σε σημεία διακίνησης ναρκωτικών ουσιών πριν από τον θάνατο της κόρης της, Τζωρτζίνας.

Όπως ισχυρίζεται χρήστης ναρκωτικών, είχε δει την Ρούλα Πισπιρίγκου να προσπαθεί να προμηθευτεί κεταμίνη σε σπίτι της Πάτρας που χρησιμοποιείται για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

«Πιστεύω ότι εκείνη την ημέρα στο σπίτι στην Πάτρα ήταν αυτή. Είδα μια εύσωμη γυναίκα με τα ίδια χαρακτηριστικά. Είχε όμως κόκκινο προς καροτί μαλλί, και όχι το ξανθό που την βλέπουμε στις φωτογραφίες και την τηλεόραση. Θυμάμαι χαρακτηριστικά ένα στρογγυλό σκουλαρίκι που είχε κοντά στο στόμα. Αν την δω αυτή την κυρία με καροτί περούκα, μπορώ να την αναγνωρίσω», αναφέρει η συγκεκριμένη μαρτυρία  που δημοσιεύει η εφημερίδα ΜΠΑΜ.

Από την μαρτυρία αυτή προκύπτει ότι η γυναίκα αυτή προσπαθούσε να αποσπάσει και πληροφορίες για το πώς γίνεται η χρήση της κεταμίνης. «Η κυρία αυτή με ρώτησε “πώς το πίνεις ρε φίλε;” Ήθελε να της δείξω πώς γίνεται η ενδοφλέβια. Αμέσως κατάλαβα ότι δεν είναι χρήστης. Φαίνεται αυτό».

opinion-google-news

Σχετικά άρθρα