Μαρινέλλα – Μάριος Φραγκούλης: Μια μαγική βραδιά στο Ηρώδειο – Λαμπερές παρουσίες (photo)

Mια μαγική βραδιά με τους δύο κορυφαίους ερμηνευτές, τη Μαρινέλλα και τον Μάριο Φραγκούλη, είχαν την ευκαιρία να ζήσουν όλοι όσοι βρέθηκαν στο Ηρώδειο, στην πιο μελωδική συναυλία της χρονιάς, που διοργάνωσε o Σύλλογος Θυάτειρα, για την ενίσχυση των πληγέντων από τις πυρκαγιές.

Μαρία Τσίφτη (Co-Founder & Coo της Advanced Integration), Γιώργος Παπαγιαννόπουλος (Ιδρυτικός Πρόεδρος του συλλόγου Θυάτειρα - CEO της Europrotection Insurance Brokers AE - «Χορηγός» της εκδήλωσης μαζί με την Costero Europe), Σεβασμιότατος Αρχιεπίσκοπος Θυάτειρων Και Μεγάλης Βρετανίας Νικήτας, Πύρος Δήμας, Μάριος Φραγκούλης, Δρ. Αγγελική Μαργαρίτη Άντριους
Μαρία Τσίφτη (Co-Founder & Coo της Advanced Integration), Γιώργος Παπαγιαννόπουλος (Ιδρυτικός Πρόεδρος του συλλόγου Θυάτειρα – CEO της Europrotection Insurance Brokers AE – «Χορηγός» της εκδήλωσης μαζί με την Costero Europe), Σεβασμιότατος Αρχιεπίσκοπος Θυάτειρων Και Μεγάλης Βρετανίας Νικήτας, Πύρος Δήμας, Μάριος Φραγκούλης, Δρ. Αγγελική Μαργαρίτη Άντριους

Η Μαρινέλλα και ο Μάριος Φραγκούλης, εμφανώς συγκινημένοι για την ενθουσιώδη υποδοχή που τους επιφύλαξε το κοινό, βρέθηκαν για πρώτη φορά στη σκηνή μαζί και μοιράστηκαν ανυπέρβλητες μελωδικές στιγμές με τους θεατές, δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα, που θα μείνει ανεξίτηλη σε όλους όσους είχαν την ευκαιρία να εξασφαλίσουν την θέση τους, κάτω από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης.

Βασίλης Τσαρούχας, Μαργαρίτα Χρονοπούλου, Αγγελική Παπαδοπούλου, Γιώργος Λεβεντάκης, Ανδρέας Χριστοδουλίδης
Βασίλης Τσαρούχας, Μαργαρίτα Χρονοπούλου, Αγγελική Παπαδοπούλου, Γιώργος Λεβεντάκης, Ανδρέας Χριστοδουλίδης
Δημήτρης Γκρίτζαλης, Νίκος Παπάς, Αφροδίτη Γκρίτζαλη
Δημήτρης Γκρίτζαλης, Νίκος Παπάς, Αφροδίτη Γκρίτζαλη

Στον σύντομο χαιρετισμό του, ο Ιδρυτικός Πρόεδρος του Συλλόγου Θυάτειρα κ. Γιώργος Παπαγιαννόπουλος τήρησε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Μίκη Θεοδωράκη και τόνισε ότι «η Διεθνής Ένωση Φίλων Αρχιεπισκοπής Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας στηρίζει το έργο του Σεβασμιότατου Αρχιεπισκόπου Νικήτα, που έχει αναλάβει την διαποίμανση τουλάχιστον 100 κοινοτήτων στην Μ. Βρετανία και την Ιρλανδία, με ελληνικά και κατηχητικά σχολεία σε ένα ποίμνιο που αριθμεί πάνω από 500.000 Έλληνες από την Κύπρο κι από την Ελλάδα».

Γιώργος Ντάβλας, Νατάσσα Θεοδωρίδου - Κάτια Δανδουλάκη, Λένα Χολιάδου
Γιώργος Ντάβλας, Νατάσσα Θεοδωρίδου – Κάτια Δανδουλάκη, Λένα Χολιάδου

Ο Σύλλογος Θυάτειρα ευχαριστεί όλους τους συντελεστές αυτής της μεγάλης συναυλίας (ΜαρινέλλαΜάριος Φραγκούλης), τους Χορηγούς και τους Υποστηρικτές, τα Αρωγά Μέλη, τους Φίλους αλλά και τους χιλιάδες Θεατές που στήριξαν εμπράκτως την επίτευξη των σκοπών του, ώστε όλοι μαζί να προσφέρουμε σημαντικό ανθρωπιστικό έργο.

Ζέτα Βομβογιάννη Γκραφ, Γιώργος Ασημακόπουλος - Εριέττα Σταυριανού, Μαρία Κοτρωτσίου
Ζέτα Βομβογιάννη Γκραφ, Γιώργος Ασημακόπουλος – Εριέττα Σταυριανού, Μαρία Κοτρωτσίου

Επίσης, τους δύο σπουδαίους καλλιτέχνες μας, τη Μαρινέλλα και τον Μάριο Φραγκούλη, που μέσα από την ερμηνευτική τους δεινότητα κατάφεραν να μας προσφέρουν μιας σπάνιας αισθητικής μελωδική βραδιά.

Αντωνία Καρρά, Αλίκη Χατζοπούλου, Φανή Λεβέντη, Όλγα Καραβερβέρη
Αντωνία Καρρά, Αλίκη Χατζοπούλου, Φανή Λεβέντη, Όλγα Καραβερβέρη

Διοργανωτής: ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΥΑΤΕΙΡΑ

Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας του Υπουργείου Εξωτερικών.

opinionleader.gr - google news

Δείτε επίσης:

Δειπνοσοφιστήριον: Μια μοναδική βραδιά οινογευσίας και γευσιγνωσίας στο natu (photo)

Σχετικά άρθρα