Δειπνοσοφιστήριον: Μια μοναδική βραδιά οινογευσίας και γευσιγνωσίας στο natu (photo)

Μια ακόμη ξεχωριστή βραδιά επιφύλασσε το Δειπνοσοφιστήριον στους λάτρεις της γεύσης και του οίνου στον κήπο του natu.

Υπό τις μελωδίες του electric cello της Ina, ο wine director Άρης Σκλαβενίτης οδήγησε το κοινό σε ένα οινογευστικό ταξίδι που ξεκίνησε από την Ιταλία, πέρασε στη Νέα Ζηλανδία, για να καταλήξει στη Γαλλία, τη Χιλή και τη Γερμανία.

Ο wine director, Άρης Σκλαβενίτης στο κήπο του natu - Στιγμιότυπο της ερμηνείας της Ina στο electric cello στο natu
Ο wine director, Άρης Σκλαβενίτης στο κήπο του natu – Στιγμιότυπο της ερμηνείας της Ina στο electric cello στο natu

Λεπτά αρώματα, από θρυλικά οινοποιεία συμπλήρωσαν τις ιδιαίτερες γεύσεις και υφές του menu που έφερε την υπογραφή του executive chef Δημήτρη Σκαρμούτσου, δημιουργώντας την απόλυτη εμπειρία food και wine pairing.

Ένα ιδιαίτερο ροζέ, τόσο σε χρώμα όσο και σε γεύσεις, δημιούργημα των ηφαιστειακών εδαφών της Αίτνας και δύο ξηρά λευκά με υπέροχα αρώματα συνόδευσαν τα πρώτα τρία πιάτα που μοσχοβολούσαν θάλασσα, ενώ ένα βαθύ τόσο σε χρώμα όσο και γεύση κόκκινο κρασί ανέδειξε τη γεύση του σιτεμένου φιλέτου black angus.

Ο Γιάννης Γεωργακάκης, Διευθύνων Σύμβουλος Ecali Α.Ε και ο Δημήτρης Χριστοφιλέας, CEO Δειπνοσοφιστήριον Catering, o Γιώργος Λεβεντάκης της Gruppo Cucine και ο Γιώργος Ντάβλας στο natu
Ο Γιάννης Γεωργακάκης, Διευθύνων Σύμβουλος Ecali Α.Ε και ο Δημήτρης Χριστοφιλέας, CEO Δειπνοσοφιστήριον Catering, o Γιώργος Λεβεντάκης της Gruppo Cucine και ο Γιώργος Ντάβλας στο natu

Για επίλογο, το δροσερό ημίξηρο λευκό Riesling με έντονο φρούτο και ορυκτό τελείωμα, απογείωσε την semifreddo λευκής σοκολάτας, κλείνοντας ιδανικά έναν γαστρονομικό κύκλο με κλιμακούμενη γευστική και αισθητηριακή ένταση.

Ο κήπος του natu αποτέλεσε «κόμβο συνάντησης» για τους λάτρεις του καλού κρασιού αλλά και όσους ήθελαν να μυηθούν στον κόσμο του.

Δειπνοσοφιστήριον - natu
Δειπνοσοφιστήριον – natu

Τόσο ο Άρης Σκλαβενίτης, όσο και ο executive chef Δημήτρης Σκαρμούτσος και το Δειπνοσοφιστήριον, ανανέωσαν το ραντεβού τους με την απόλαυση στο εγγύς μέλλον.

opinionleader.gr - google news

Δείτε επίσης:

Εύη Αδάμ – Δανάη Λιβιεράτου: Καλοκαιρινή απόδραση στο Angsana Corfu Resort & Spa στη Κέρκυρα (photo)

Σχετικά άρθρα