Make-A-Wish: Βραδιά αγάπης με σκοπό την υποστήριξη του Κάνε – Μια – Ευχή Ελλάδος (photo)

Στον ατμοσφαιρικό χώρο του B09 events hall στο Ολυμπιακό Συγκρότημα Γουδί διοργάνωσε μια μαγική βραδιά με σκοπό την υποστήριξη του Κάνε – Μια – Ευχή Ελλάδος (Make-A-Wish), η γνωστή για την φιλανθρωπική της δράση επιχειρηματίας Χριστίνα Νάζου Ασημακοπούλου.

Η Χριστίνα Νάζου Ασημακοπούλου επέλεξε να πραγματοποιήσει συμβολικά αυτό το dinner της προσφοράς και της αγάπης, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Πλήθος επωνύμων και μη Αθηναίων ανταποκρίθηκαν στην ευγενική πρόσκληση της Χριστίνας Νάζου Ασημακοπούλου και έδωσαν το παρών, προκειμένου να συμμετέχουν σε αυτή την ιδιαίτερη βραδιά.

Σάντρα Ζαφειρακοπούλου, Χριστίνα Νάζου Ασημακοπούλου, Έμη Λιβανίου, Πέγκυ Φιλίππου
Σάντρα Ζαφειρακοπούλου, Χριστίνα Νάζου Ασημακοπούλου, Έμη Λιβανίου, Πέγκυ Φιλίππου

Μια μικρή όαση στην καρδιά της Αθήνας περίμενε τους προσκεκλημένους, οι οποίοι αφού διέσχισαν το Ολυμπιακό Συγκρότημα στο Γουδί, ένα πνεύμονα πράσινου και οξυγόνου στο κέντρο της πόλης μας, έφτασαν στον καλαίσθητο χώρο events της Χριστίνας Νάζου Ασημακοπούλου το B09 events hall.

Ο χώρος ήταν ιδιαίτερα ατμοσφαιρικός και ανάλογος με το πνεύμα της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου, καθώς κόκκινα χρώματα φώτιζαν την αίθουσα και κόκκινα μπαλόνια σε σχηματισμό καρδιάς στόλιζαν με μαγικό τρόπο κάθε σημείο. Πάνω στα τραπέζια βάζα με κόκκινα τριαντάφυλλα, κόκκινα φτερά και ρομαντικά κεράκια αναδείκνυαν ένα υπέροχο art de la table που έδενε αρμονικά με όλο το σκηνικό και με την χρονική συγκυρία. Και όλη αυτή η αριστοτεχνική διακόσμηση συνδυαζόταν αρμονικά με την θετική ενέργεια, την διάθεση προσφοράς και τα συναισθήματα της αγάπης που ήταν διάχυτα στην ατμόσφαιρα αυτή την ιδιαίτερη βραδιά.

Δήμητρα Ριγογιάννη, Αγγελική Αγγελίδη, Μαρίλια Βαζαϊου
Δήμητρα Ριγογιάννη, Αγγελική Αγγελίδη, Μαρίλια Βαζαϊου

Τα εκλεκτά εδέσματα του Christinas Catering προκάλεσαν μια γαστρονομική πανδαισία, λίγο πριν βγει η ταλαντούχα ερμηνεύτρια Έλλη Κοκκίνου και ξεσηκώσει αφιλοκερδώς τους παρευρισκόμενους με την ερμηνεία της. Οι προσκεκλημένοι άφησαν τις καρέκλες τους, σαγηνευμένοι από τους ρυθμούς αγαπημένων παλιών και νεότερων επιτυχιών και άρχισαν να λικνίζονται στην αρχή μόνοι τους και μετά με την βοήθεια επαγγελματιών χορευτών που σήκωναν έναν έναν τους καλεσμένους και χόρευαν μαζί τους.

Πέτρος Πλέσσας, Νάνσυ Πλέσσα
Πέτρος Πλέσσας, Νάνσυ Πλέσσα

Η ατμόσφαιρα όμως τα είχε όλα! Εκτός από ωραίο φαγητό, θετικά vibes, αγάπη, κέφι και διασκέδαση είχε και πολλή συγκίνηση! Με πολύ συγκινητικά λόγια η Πρόεδρος του Οργανισμού Υβέτ Κοσμετάτου και η Γενική Διευθύντρια του Σάντρα Ζαφειρακοπούλου, αναφέρθηκαν στην δύναμη που έχει η εκπλήρωση της ευχή στην ψυχολογία του παιδιού που νοσεί.

Νάντια Ιγγλέση, Φαϊνη Χατζηαθανασιάδη, Νίκος Παπαθανάσης
Νάντια Ιγγλέση, Φαϊνη Χατζηαθανασιάδη, Νίκος Παπαθανάσης

Η ιδιοκτήτρια του χώρου B09 events hall Χριστίνα Νάζου Ασημακοπούλου εμφανώς συγκινημένη μεταξύ άλλων είπε και τα εξής: «Σας ευχαριστώ που ανταποκριθήκατε στο κάλεσμα μου για να γιορτάσουμε όλοι μαζί την ημέρα της αγάπης, με πράξεις αγάπης αφιερωμένη στα παιδιά. Η διάθεση μου για προσφορά προήλθε από μια παλαιότερη εκπλήρωση ευχής παιδιού που είχε γίνει εδώ στον χώρο μας B09 events hall και τότε ένιωσα πόση χαρά και δύναμη πήρε το παιδί!!»

«Μέρος των εσόδων από την σημερινή εκδήλωση που την αφιερώνω στην μνήμη του πατέρα μου που και αυτός έφυγε από καρκίνο στην μητέρα μου Βασιλική αλλά και στον σύζυγο μου Κώστα και τις κόρες μας Βασιλίκή και Λαμπρινή θα διατεθούν στο σκοπό του Make – A – Wish Ελλάδος. Μπορείτε  να νιώσετε υπερηφάνεια και εσείς ότι βάλατε το λιθαράκι σας, ότι συμβάλατε και εσείς στην επίτευξη αυτού του ιερού σκοπού.»

Κατά την διάρκεια της ομιλίας της η Χριστίνα Νάζου Ασημακοπούλου απένειμε μια τιμητική πλακέτα στην Αγγελική Χατζηαναστασίου Αγγελίδη για την μύηση στο έργο του Οργανισμού ενώ τιμητικά δώρα αγάπης προσφέρθηκαν στις Πέγκυ Φιλίππου, Έμυ Λιβανίου, Τζίνα Θανοπούλου, Γιώργο Ντάβλα για την καθοριστική τους συμβολή στο δείπνο, αυτήν την ξεχωριστή βραδιά!

Οδύσσεια Κωνσταντούρα, Ιωάννα Ευθυμίου - Ειρήνη Νταϊφά, Τζίνα Θανοπούλου
Οδύσσεια Κωνσταντούρα, Ιωάννα Ευθυμίου – Ειρήνη Νταϊφά, Τζίνα Θανοπούλου

Την μαγική βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους οι: ο Αναπληρωτής Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης με την σύζυγο του Λουκία, η Πόπη Καλαιτζή Χατζιδάκη σύζυγος του Κώστα Χατζηδάκη Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, η  Σοφία Ζαχαράκη Υφυπουργός Τουρισμού, η Δήμητρα Θεοχάρη, Λούλου Ζέην η οποία υιοθέτησε μια ευχή παιδιού Κάνε – Μια – Ευχή το ίδιο βράδυ, η Ράνια Κουρή, η πρώην πρόεδρος του Make – A – Wish Ελλάδος Αναστασία Μανιά, η Πέγκυ Φιλίππου, η Τζίνα Θανοπούλου με τον σύζυγό της Κωνσταντίνο Παπακωνσταντίνου, η Φαίνη υποψήφια Δήμαρχος Ψυχικού Χατζηαθανασιάδη, η Ειρήνη Νταϊφά, η Ελένη Πρωτόπαππα, η Άννα Δρούζα, η Αγγελική Χατζηαναστασίου Αγγελίδη, η Μαρίλια Βαζαίου, η Ντόνα Στασινού, η Λίντα κα Κατερίνα Φράγκου, η Άννα Αγγελοπούλου, η Φανή Λεβέντη, η Όλγα Καραβερβέρη, το ζεύγος Σπύρος και Νάντια Ιγγλέζη, το ζεύγος Αρμόδιος και Δέσποινα Γιαννίδη, η Οδύσσεια Κωνστάντουρα και άλλες επιφανείς προσωπικότητες.

Παρουσιαστές  την βραδιά της εκδήλωσης ήταν η Έμυ Λιβανίου και ο Γιώργος Ντάβλας.

Γιώργος Ντάβλας, Έμη Λιβανίου
Την βραδιά της εκδήλωσης, παρουσίασαν ο Γιώργος Ντάβλας και η Έμη Λιβανίου

Χορηγοί της βραδιάς

Πέγκυ Φιλίππου

Υποστηρικτές

Brooks Brothers, My Crown, Casa, Olga Karaververi, Τζίνα Θανοπούλου, Κωνσταντίνος, Replay Athens, Medical Partners, Ευάγγελος Χασιώτης, Σ. Αλεξόπουλος, Aloe Colors, S. Plastikon

(φωτο: papadakispress.gr)

opinion-google-news-2

Σχετικά άρθρα