Λακιώτης: Η προσφορά προς το συνάνθρωπο αποτελεί πάγια δέσμευση της εταιρείας (photo)

Σεβόμενη τη δέσμευσή της για προσφορά στον συνάνθρωπο και συναισθανόμενη τις περαιτέρω ανάγκες που δημιουργούνται στα άτομα με αναπηρία, η εταιρεία Λακιώτης αναλαμβάνει πρωτοβουλίες που αφορούν την κοινωνία συνολικά, την τοπική κοινότητα, καθώς και μεμονωμένα άτομα.

Στηρίζει με μεγάλη ευαισθησία τα ΑμεΑ και συμβάλλει έμπρακτα με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης σε διάφορες δράσεις. Στιγμιότυπα από τον αγώνα πρωταθλήματος ΠΑΟ ΑμεΑ – ΑΤΛΑΣ που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Μετς.

Η ομάδα πέτυχε μια ακόμα νίκη στο πλαίσιο της 7ης Αγωνιστικής της Α1 Εθνικής Κατηγορίας και συνεχίζει να προπορεύεται.

Η οικογενειακή εταιρεία του Αντώνη Λακιώτη ιδρύθηκε το 1978 και αποτελεί μια από τις κορυφαίες Ελληνικές εταιρείες του κλάδου της με ιδιόκτητες εγκαταστάσεις επί της Λ. Θηβών 209 στο Περιστέρι.

Εταιρεία Λακιώτης - ΠΑΟ ΑμεΑ – ΑΤΛΑΣ
Εταιρεία Λακιώτης – ΠΑΟ ΑμεΑ – ΑΤΛΑΣ

Κατατάσσεται σε ιδιαίτερα υψηλή θέση ανάμεσα στις 400 μεγαλύτερες Ελληνικές εμπορικές επιχειρήσεις.

Με πλούσια εισαγωγική-εξαγωγική δραστηριότητα και ταχύρρυθμη εξάπλωση στην λιανική αλλά και χονδρική πώληση, η εταιρεία κατάφερε να εδραιωθεί ως μια από τις πλέον επιτυχημένες στο χώρο, επιτυγχάνοντας από τα μεγαλύτερα μερίδια αγοράς, κερδοφορία και συνεχή ανάπτυξη.

Η διατήρηση ισχυρών συνεργασιών με κορυφαίους προμηθευτικούς οίκους του εξωτερικού αλλά και του εσωτερικού, η εταιρεία επαυξάνει ακόμη περισσότερο το ανταγωνιστικό της πλεονέκτημα.

opinionleader.gr - google news

Δείτε επίσης:

Εταιρία Λακιώτης: Σπουδαία διάκριση στα βραβεία Superbrands 2021-2022

Σχετικά άρθρα