Εταιρία Λακιώτης: Σπουδαία διάκριση στα βραβεία Superbrands 2021-2022

Μια ακόμη σημαντική διάκριση κέρδισε η εταιρία Λακιώτης, στο περιβάλλον των πλακιδίων και ειδών υγιεινής.

Η εταιρία Λακιώτης αναδείχθηκε ως κορυφαίο Superbrand, στην κατηγορία «Εξοπλισμός σπιτιού (House Equipment)», στην απονομή βραβείων Corporate Superbrands Greece 2021-2022 που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρία Λακιώτης, αναγνωρίστηκε για την αξιοπιστία και τη μακροχρόνια συνέπειά της, την πρωτοπορία της στην εφοδιαστική αλυσίδα, την οικονομική ευρωστία της, την πολυεπίπεδη εισαγωγική – εξαγωγική δραστηριότητά της και τις καινοτόμες στρατηγικές της.

Η τιμητική αυτή διάκριση αποτελεί ακόμη μία επιβράβευση της εξαιρετικής αναπτυξιακής πορείας που διαγράφει η εταιρία εδώ και 43 χρόνια στο ιδιαίτερα ανταγωνιστικό περιβάλλον των πλακιδίων και ειδών υγιεινής.

Το βραβείο παρέλαβε ο CEO της εταιρίας κος Αντώνης Λακιώτης.

Ο διεθνής θεσμός των Superbrands εξελίσσεται σε 90 χώρες σε όλο τον κόσμο και διεξάγεται στην Ελλάδα από το 2005.

Η ανάδειξη των Corporate Superbrands 2021-2022 έγινε βάσει βαθμολογίας της 15μελούς κριτικής επιτροπής του θεσμού και πανελλαδικής δημοσκόπησης κοινής γνώμης που διενήργησε η εταιρεία ερευνών MARC Α.Ε. σε δείγμα 1.000 ατόμων ηλικίας από 20-65 ετών μετά από αξιολόγηση 1.500 εταιριών που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, σε 38 διαφορετικές κατηγορίες.

opinionleader.gr - google news

Δείτε επίσης:

Utopia Blu Hotel: Ένα πολυτελές ξενοδοχείο 5 αστέρων δια χειρός Λακιώτη (photo)

Σχετικά άρθρα