Κυριάκος Μητσοτάκης: Νέα παρέμβαση για τα καύσιμα – Ανακοινώσεις την ερχόμενη εβδομάδα (video)

Η χώρα δεν έχει μόνο ισχυρή αποτρεπτική δύναμη, αλλά και ισχυρούς συμμάχους» διαμηνύει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, «απαντώντας» στις τουρκικές προκλήσεις και τονίζει ότι κάποια στιγμή θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Τουρκίας.

Ο κ. Μητσοτάκης έκανε τις δηλώσεις στην εκπομπή του Γιώργου Κουβαρά, στην ΕΡΤ, η οποία τις προανήγγειλε, με βίντεο, στο κεντρικό της δελτίο ειδήσεων.

«Η χώρα δεν έχει μόνο ισχυρή αποτρεπτική δύναμη, αλλά και ισχυρούς συμμάχους» τονίζει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και συνεχίζει:

«Νομοτελειακά κάποια στιγμή θα συναντηθούμε, πρέπει να συναντιόμαστε, να συζητάμε, και όπως είπα και στον ίδιο τον πρόεδρο Ερντογάν, πρέπει να μπορούμε να συμφωνούμε ότι διαφωνούμε», είπε ο κ. Μητσοτάκης. Επισήμανε  ωστόσο ότι «διάλογο με το παράλογο δεν μπορούμε να κάνουμε» και τόνισε ότι οι αιτιάσεις της Τουρκίας, όπως προκύπτουν από την επιστολή που είχε αποστείλει στον ΟΗΕ, είναι τελείως παράλογες.

Για την ακρίβεια

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σύμφωνα με το απόσπασμα που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ,  αναφερόμενος στο ζήτημα της ακρίβειας, προανήγγειλε παρεμβάσεις στη βενζίνη, οι οποίες θα ανακοινωθούν την επόμενη εβδομάδα.

Η παρέμβαση θα αφορά τους επόμενους μήνες, είναι το μήνυμα του πρωθυπουργού, εξηγώντας ότι «ο τρόπος που έχουμε δράσει μέχρι σήμερα, δίνει και το περίγραμμα για το πώς θα κινηθούμε από εδώ και πέρα».

opinion-google-news

Σχετικά άρθρα