Κορυδαλλός: Βίντεο – ντοκουμέντο με το αυτοκίνητο των εκτελεστών πριν τη διπλή δολοφονία (video)

Νέο βίντεο – ντοκουμέντο από τη διπλή δολοφονία με πάνω από 50 σφαίρες ανθρώπων της νύχτας στον Κορυδαλλό, έφερε στο φως το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN και η Μίνα Καραμήτρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Μίνας Καραμήτρου, πρόκειται για δύο ανθρώπους – «κλειδιά» στον πόλεμο της μαφίας. Τα κίνητρα της διπλής δολοφονίας δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά, ωστόσο τα όσα έρχονται στο φως φωτίζουν κάποιες πτυχές.

Πού επικεντρώνεται η έρευνα των Αρχών

Οι αστυνομικοί του ανθρωποκτονιών εικάζουν ότι πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ ανθρώπων της νύχτας, ενώ η έρευνα επικεντρώνεται στο να συγκεντρώσουν υλικό από τις κάμερες ασφαλείας. Μεταξύ του υλικού που έχει στα χέρια της η αστυνομία, είναι και το βίντεο – ντοκουμέντο του OPEN, στο οποίο διακρίνεται το αυτοκίνητο των δραστών λίγο πριν φτάσουν στην πολυκατοικία των δύο θυμάτων και αρχίσουν να πυροβολούν με τα δύο καλάσνικοφ τα θύματά τους.

Λίγη ώρα μετά την εν ψυχρώ δολοφονία των δύο ανδρών, οι δράστες έφτασαν με το ίδιο αυτοκίνητο μέχρι τον Ασπρόπυργο. Εκεί, έβαλαν φωτιά στο όχημα για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους. Το αυτοκίνητο είχε κλαπεί από το Χαλάνδρι τον περασμένο Μάρτιο.

Τα εξαφανισμένη καλάσνικοφ

Τα δύο καλάσνικοφ δε βρέθηκαν καμένα μέσα στο αυτοκίνητο και αυτό προβληματίζει τις αρχές ασφαλείας για το πού έχουν εξαφανίσει οι δράστες τα όπλα.

Πάντως, υλικό που έχει καταγράψει το αυτοκίνητο των δραστών έχουν πάρα πολύ στα χέρια τους οι αστυνομικοί και, στην ουσία, προσπαθούν να βγάλουν όσο γίνεται περισσότερο τη διαδρομή των δύο δραστών και, φυσικά, μήπως καταφέρουν να εντοπίσουν και το όχημα το οποίο ήταν επιφορτισμένο με το να μεταφέρει την ομάδα υποστήριξης. Ενδεχομένως από εκεί να μπορέσουν να ξετυλίξουν και το κουβάρι αυτής της δολοφονίας.

opinion-google-news-2

πηγή: ethnos.gr

Σχετικά άρθρα