Ήταν Open η τηλεθέαση στην πρεμιέρα των Ράδιο Αρβύλα ; (video)

Οι Ράδιο Αρβύλα επέστρεψαν ξανά στην τηλεόραση. Έτσι από τις 11 Ιανουαρίου, που έκαναν πρεμιέρα στις 8 το βράδυ, θα μας κρατούν συντροφιά καθημερινά από τη συχνότητα του OPEN.

Ο Αντώνης Κανάκης, ο Γιάννης Σερβετάς, ο Χρήστος Κιούσης και ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είπαν την πρώτη τους καλησπέρα, έπειτα από ένα διάστημα τηλεοπτικής αποχής, και η έναρξη ήταν εντυπωσιακή!

Ράδιο Αρβύλα - Open
Ράδιο Αρβύλα – Open

Οι παρουσιαστές του Ράδιο Αρβύλα έκαναν είσοδο με το τραγούδι «I Will Survive» σε δική τους παραλλαγή, ενώ ο Αντώνης Κανάκης δεν θα μπορούσε να μη δείξει την ευχή της κορούλας του, που έγραψε μπαμπά καλή επιτυχία.

Ο ίδιος ανέφερε: «Σήμερα θα μου επιτρέψετε να ξεκινήσω με αυτό το χάρτινο κουτί. Έχω δεχτεί πολλά δώρα στη ζωή μου. Αλλά αυτό εδώ το δώρο που δέχτηκα σήμερα από το κοριτσάκι μου, που πήρε την πρωτοβουλία και το έφτιαξε. Σ’ αγαπώ ως τον ουρανό. Κυρίες και κύριοι όλοι βρισκόμαστε εδώ και έχουμε πάρει τον ρόλο μας πολύ σοβαρά. Μέχρι τέλη Μαΐου θα είμαστε εδώ στο Open».

Ράδιο Αρβύλα - Open TV
Ράδιο Αρβύλα – Open TV

Ράδιο Αρβύλα – Η τηλεθέαση της πρεμιέρας

Όσον αφορά στην τηλεθέαση, η σατιρική εκπομπή μπήκε στα βαθιά-απέναντι από τα δελτία ειδήσεων και τις σειρές- σημειώνοντας ποσοστό 22,8% στο δυναμικό κοινό και 16,8% στο γενικό σύνολο.

Η εκπομπή πέρασε με ευκολία πάνω από όλους τους αντιπάλους της ζώνης και έφτασε σε τέταρτο έως και το 26,9%.

opinionleader.gr - google news

Δείτε επίσης:

Λιάγκας – Σκορδά ξανά μαζί – Η μεγάλη επιστροφή στον ΑΝΤ1 (video)

Σχετικά άρθρα