Ιωάννα Παλιοσπύρου: Για πρώτη φορά χωρίς μάσκα – Η φωτογραφία στο Instagram (photo)

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου βγάζει τη μάσκα της και αποκαλύπτει για πρώτη φορά το πρόσωπό της, 2 χρόνια μετά την επίθεση με βιτριόλι που δέχθηκε από την Έφη Κακαράντζουλα στην Καλλιθέα.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου θα μιλήσει στην εκπομπή του Σταύρου Θεοδωράκη για την επίθεση με το βιτριόλι, την οποία αποκαλεί «σημείο μηδέν» επειδή άλλαξε ριζικά τη ζωή της ενώ θα βγάλει και τη μάσκα της για πρώτη φορά στην τηλεόραση.

«Ήρθε η ώρα να ξανασυστηθούμε. Με κατακλύζουν πολλά και διαφορετικά συναισθήματα. Άγχος, φόβος αλλά και μεγάλη συγκίνηση.

Σας ευχαριστώ που δύο χρόνια τώρα γίνατε η δύναμη μου, που στέκεστε δίπλα μου, αποδεικνύοντας πως η αγάπη των πολλών νικά τον φθόνο και τελικά μπορεί να κάνει θαύματα.

Δείτε λοιπόν αύριο, Πέμπτη, τα μεσάνυχτα «την αποκάλυψη της Ιωάννας» όπως συνηθίζει να λέει ο Σταύρος», γράφει στη λεζάντα της φωτογραφίας της στο Instagram, η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Τα likes και τα σχόλια υποστήριξης και αγάπης προς την Ιωάννα έπεσαν «βροχή», με τον κόσμο να την αποκαλεί «υπέροχη», «την πιο δυνατή ψυχή» και πολλούς να λένε ότι «συνέχισε να μεταδίδεις το φως που έχεις μέσα σου» και «είσαι ένα υπέροχο πλάσμα».

Δείτε την πρώτη φωτογραφία της Ιωάννας Παλιοσπύρου χωρίς τη μάσκα της:

Άλλωστε, η ίδια ακούγεται να δηλώνει, στεκόμενη έξω από το σημείο που δέχθηκε την επίθεση, «είναι το σημείο μηδέν.

Πλέον τη ζωή μου τη σκέφτομαι, πριν από αυτό, και μετά από αυτό. Πήγαινε στο σημείο που έχεις κλάψει, χαμογέλασε και άλλαξε την ιστορία».

Opinion-google-news

Επίθεση με βιτριόλι: Ιωάννα Παλιοσπύρου – Αυτό τον επόμενο βήμα της ζωής της (photo)

Σχετικά άρθρα