Επίθεση με βιτριόλι: Ιωάννα Παλιοσπύρου – Αυτό τον επόμενο βήμα της ζωής της (photo)

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου ξεκινά συνεργασία με τον Σταύρο Θεοδωράκη, δείχνοντας ότι είναι αποφασισμένη μετά τη δίκη για την επίθεση με το βιτριόλι, να συνεχίσει τη ζωή της με όνειρα και φιλοδοξίες.

Την είδηση της συνεργασίας έκανε γνωστή ο δημοσιογράφος με ανάρτησή του στα social media. Η Ιωάννα θα έχει τη δική της ενότητα στο pod.gr, στην οποία θα αναδεικνύει να αναδεικνύει θέματα που αφορούν στη γυναίκα και τη δύναμη της ζωής.

«Ζωή θα πει επτά φορές να πέφτεις και να σηκώνεσαι οκτώ» Είναι ένα από τα αποσπάσματα της γιαπωνέζικης σοφίας που αρέσει στην Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Ιωάννα Παλιοσπύρου
Ιωάννα Παλιοσπύρου

«Ξεκινώ να κάνω πράγματα που με κάνουν ευτυχισμένη. Και ελπίζω ότι θα κάνουν ευτυχισμένους και άλλους ανθρώπους. Παίρνω πολλή αγάπη σε αυτήν την ατέλειωτη περιπέτεια που ζω και θέλω να την επιστρέψω, όση μπορώ, στους ανθρώπους που την έχουν ανάγκη».

Αυτά δήλωσε η Ιωάννα ανακοινώνοντας την απόφαση της να κάνει podcast με καλεσμένους ανθρώπους που η ζωή τους ανατράπηκε αλλά βρήκαν την δύναμη να συνεχίσουν και γιατί όχι να γίνουν ξανά ευτυχισμένοι.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης, υποδεχόμενος την Ιωάννα Παλιοσπύρου στο pod.gr είπε: «Λένε ότι η μεγαλύτερη ευτυχία στη ζωή είναι να σε αγαπούν γι’ αυτό που είσαι. Και η Ιωάννα αυτό το έχει καταφέρει. Δεν ήταν κάτι αυτονόητο. Θα μπορούσε να παρασυρθεί σε ακραίες εγωιστικές συμπεριφορές. Οι εμφανίσεις της να εκπέμπουν θυμό ακόμη και μίσος. Αλλά αυτή επέλεξε το μέτρο. Πού την βρήκε τόση δύναμη; Αξίζει να την ακούσουμε λοιπόν. Μάλλον έχει να διδάξει πολλά σε όλους μας».

Ιωάννα Παλιοσπύρου, Σταύρος Θεοδωράκης
Ιωάννα Παλιοσπύρου, Σταύρος Θεοδωράκης

Πρώτος καλεσμένος στο podcast θα είναι ο ψυχίατρος της Ιωάννας, Κωνσταντίνος Κοντοάγγελος, ο οποίος θα συζητήσει μαζί της δημόσια -για πρώτη φορά– τα όσα έζησαν όλο αυτόν τον καιρό. Από το ψυχικό τραύμα της επίθεσης και το σκοτάδι του φόβου και της παραίτησης μέχρι την έξοδο ξανά στο φως και την διεκδίκηση της ζωής.

Το podcast της Ιωάννας Παλιοσπύρου θα είναι σε εβδομαδιαία βάση, με παραγωγό τη δημοσιογράφο Γιούλα Ράπτη, και θα φιλοξενήσει πρόσωπα που η ζωή τους -μετά από ένα σοβαρό τραυματικό γεγονός- χωρίστηκε σε ΠΡΙΝ και ΜΕΤΑ, αλλά κατάφεραν να γίνουν σύμβολα αγώνα, δύναμης και παραδειγματισμού.

Μαζί της ο Σταύρος Θεοδωράκης, επικεφαλής της πλατφόρμας podcast και η δημοσιογράφος Γιούλα Ράπτη, παραγωγός και συνεργάτης της Ιωάννας.

opinionleader.gr - google news

Δείτε επίσης:

Επίθεση με βιτριόλι – Κατάθεση σοκ αυτόπτη μάρτυρα: Η Ιωάννα έβγαζε μπουρμπουλήθρες και έλιωνε

Σχετικά άρθρα