Ηλεία: Συνετρίβη εκπαιδευτικό αεροσκάφος – Δυο νεκροί (video)

Νεκροί είναι οι δύο επιβαίνοντες στο μονοκινητήριο αεροσκάφος που κατέπεσε κάτω από άγνωστες έως τώρα συνθήκες στο χωριό Χαριά Ηλείας, 15 χιλιόμετρα έξω από τον Πύργο.

Μάλιστα, το σημείο πτώσης απέχει ελάχιστα από το σπίτι του ενός εκ των δύο θυμάτων.

Μετά την πτώση του, το αεροσκάφος τυλίχθηκε στις φλόγες, ενώ οι δύο επιβαίνοντας απανθρακώθηκαν. Κάτοικοι έσπευσαν με λάστιχα να βοηθήσουν στην κατάσβεση.

Συνετρίβη εκπαιδευτικό αεροσκάφος - Δυο νεκροί
Συνετρίβη εκπαιδευτικό αεροσκάφος – Δυο νεκροί

Επί τόπου έχουν φτάσει δυνάμεις της Πυροσβεστικής, που ανέσυραν τα δύο θύματα. Το αεροσκάφος ήταν ιδιωτικό και στάθμευε στο αεροδρόμιο Μεσολογγίου.

Ο ιδιοκτήτης του και πιλότος ήταν δάσκαλος από την Αμαλιάδα, παντρεμένος με δύο παιδιά και πετούσε πάνω από το χωριό του μαζί με έναν φίλο του.

Ηλεία: Συνετρίβη εκπαιδευτικό αεροσκάφος - Δυο νεκροί
Ηλεία – Δυο νεκροί

Στο σημείο σπεύδουν και άνδρες της Αστυνομίας που παίρνουν καταθέσεις από τους τρομοκρατημένους ενοίκους του σπιτιού, σε μια προσπάθεια να εξακριβώσουν πώς συνέβη το δυστύχημα.

Παράλληλα, οι πυροσβέστες συνέχισαν τις έρευνες στην ευρύτερη περιοχή της Χαριάς. Στο μεταξύ, ο χώρος της πτώσης του αεροπλάνου έχει αποκλειστεί και αναμένεται να ξεκινήσουν οι έρευνες για τα αίτια που προκάλεσαν την πτώση του.

 

opinionleader.gr - google news

Δείτε επίσης:

Χολαργός: Ολόγυμνος άνδρας στο δρόμο προκαλεί πανικό στους περίοικους – Συμπλοκή και με την ΕΛ.ΑΣ (video)

πηγές: ilialive.gr, patrisnews.com

Σχετικά άρθρα