Χολαργός: Ολόγυμνος άνδρας στο δρόμο προκαλεί πανικό στους περίοικους – Συμπλοκή και με την ΕΛ.ΑΣ (video)

Συναγερμός το πρωί (6.30π.μ.) στην Άμεσο Δράση για άνδρα, περίπου 50 ετών, που κυκλοφορούσε, δημόσια, ολόγυμνος στην περιοχή Παπάγου – Χολαργού, όπου, όπως αποδείχθηκε, διαμένει.

Αρχικά, ο συγκεκριμένος άντρας, έκανε βόλτες έξω από την είσοδο του πάρκινγκ του Υπουργείου Μεταφορών, επί της οδού Αναστάσεως. Έβριζε και προκαλούσε τους διερχόμενους, έχοντας σταματήσει παράλληλα και την κυκλοφορία των αυτοκινήτων.

Στη συνέχεια σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του opinionleader.gr, άρχισε να περιφέρεται στην οδό Αριστοφάνους, κάθετο της οδού Αναστάσεως, προκαλώντας τρόμο και πανικό στους περίοικους, όπου ειδοποίησαν αμέσως την αστυνομία.

Χολαργός: Ολόγυμνος άνδρας στο δρόμο προκαλεί πανικό στους περίοικους
Χολαργός: Ολόγυμνος άνδρας στο δρόμο

Μισή ώρα αργότερα έφτασαν τρία περιπολικά με τους αστυνομικούς να προσπαθούν, για περίπου είκοσι λεπτά, να τον ακινητοποιήσουν. Υπήρξε μάλιστα και συμπλοκή όταν ο ολόγυμνος άνδρας επιτέθηκε, χειροδικώντας, σε δύο από αυτούς.

Στο σημείο έφτασε συγγενικό του πρόσωπο, διαβεβαιώνοντας τους αστυνομικούς ότι ο συγκεκριμένος άνδρας δεν αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και ότι είναι η πρώτη φορά που εμφανίζει παρεμβατική συμπεριφορά.

Σχετικά άρθρα