Ιατροδικαστής Λέων: Γιατί αποχώρησε οριστικά από την υπόθεση της Πάτρας (photo)

Από την πρώτη στιγμή όπου βγήκε στο φως της δημοσιότητας η συγκλονιστική υπόθεση της Πάτρας, ο ιατροδικαστής Λέων προσπάθησε να βοηθήσει με τις γνώσεις του.

Έτσι ώστε να εξιχνιαστεί το μυστήριο με τους θανάτους των τριών μικρών κοριτσιών στην Πάτρα.

Αφού ολοκλήρωσε το «χρέος» του, όπως ανέφερε σε ανάρτησή του στο Facebook, ο ιατροδικαστής Λέων αφήνει στα χέρια των πραγματογνωμόνων την υπόθεση και θα επιστρέψει στα προσωπικά του καθήκοντα.

Μάλιστα, στην ανάρτησή του ο ιατροδικαστής Λέων ευχαρίστησε τον κόσμο για το ενδιαφέρον και τη στήριξη που του έδειξε.

«Από την πρώτη στιγμή που βγήκε στη δημοσιότητα η υπόθεση της Πάτρας προσπάθησα με κάθε τρόπο να βοηθήσω το ευρύ κοινό να καταλάβει όσο το δυνατόν καλύτερα τους όρους και τις έννοιες της ιατροδικαστικής επιστήμης που εμφανίζονταν στα σχετικά ρεπορτάζ. Αυτό θεωρώ ότι ήταν το χρέος μου ως επιστήμονα και το έκανα συχνά σε βάρος της δουλειάς και του προσωπικού μου χρόνου. Πλέον όμως, ορίστηκαν πραγματογνώμονες και πρέπει να αφήσουμε σε αυτούς το χώρο και το χρόνο να βγάλουν τα συμπεράσματά τους. Προσωπικά θα τηρήσω την υπόσχεσή μου σε όσα ΜΜΕ την έχω ήδη δώσει και θα επιστρέψω στα υπόλοιπα καθήκοντά μου. Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον και τη στήριξή σας όλο αυτό το διάστημα», έγραψε στην ανάρτησή του.

Opinion-google-news

Πάτρα: Συγκλονιστικό ντοκουμέντο από το μόνιτορ της Τζωρτζίνας «καίει» την Ρούλα (video)

Σχετικά άρθρα