Αθήνα, 27 Νοεμβρίου, 2021

Γλυκά Νερά: Θα δούμε εκπλήξεις τις επόμενες ημέρες για το κίνητρο του δολοφόνου (photo)

Ο Θανάσης Χαρμάνης, δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν μιλά στο Newsbeast.gr και κάνει λόγο για εκπλήξεις που θα δούμε τις επόμενες ημέρες για το κίνητρο του δολοφόνου από την υπόθεση στα Γλυκά Νερά.

Ο κ. Χαρμάνης αναφέρθηκε και στο μέλλον της μικρής Λυδίας, για την τύχη της επιμέλειας της μικρής αλλά και για το τι επιθυμούν οι γονείς της δολοφονημένης κοπέλας στα Γλυκά Νερά σχετικά με την τιμωρία του πρώην γαμπρού τους.

«Η μικρή Λυδία έχει ήδη παραδοθεί με ομαλό τρόπο στην οικογένεια της Καρολάιν. Για τους γονείς της Καρολάιν η μικρή Λυδία θα είναι μια όαση χαράς μέσα στην έρημο της λύπης τους» λέει αρχικά ο Θανάσης Χαρμάνης, δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν, σχολιάζοντας την απόφαση της Εισαγγελίας Ανηλίκων να δοθεί προσωρινά η επιμέλεια της μικρής Λυδίας στους γονείς της δολοφονημένης μητέρας της στα Γλυκά Νερά.

Όπως συνεχίζει να περιγράφει ο ίδιος την «ιαματική» επίδραση που θα έχει η 11 μηνών Λυδία στην οικογένεια της Καρολάιν ο κος Χαρμάνης λέει: «Οι γονείς της Καρολάιν και ειδικά η μαμά της, η Σουζάνα, θα ασχολείται με το παιδί και έτσι το μυαλό της δεν θα γυρνάει συνέχεια στα ίδια και στα ίδια τραγικά γεγονότα. Όσον αφορά τώρα στις πιθανότητες να παραμείνει η επιμέλεια της Λυδίας στην οικογένεια της Καρολάιν, όταν και παρθεί η τελική απόφαση, πιθανότατα τον προσεχή Σεπτέμβριο, o κος Χαρμάνης λέει το εξής: «οι συντριπτικές πιθανότητες είναι η επιμέλεια να παραμείνει στην οικογένεια της Καρολάιν. Αυτό που περιμένουμε είναι δηλαδή είναι να επικυρωθεί αυτή η προσωρινή απόφαση της εισαγγελίας ανηλίκων».

Γλυκά Νερά - Θανάσης Χαρμάνης (δικηγόρος)
Γλυκά Νερά – Θανάσης Χαρμάνης (δικηγόρος)

Γλυκά Νερά: «Ο Αναγνωστόπουλος έχασε το ρόλο του πατέρα»

Άλλωστε, όπως τονίζει ο κος Χαρμάνης ο Αναγνωστόπουλος έχασε το ρόλο του πατέρα, εξέλιξη που σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας της Καρολάιν θα παραμείνει έτσι για πολύ καιρό.

Όπως μας εξήγησε ο κος Χαρμάνης: «Για να αλλάξει ή να αρθεί αυτή η απόφαση θα πάρει χρόνια και θα απαιτηθεί κατ΄ αρχάς προσφυγή στο δικαστήριο από τον Αναγνωστόπουλο και έπειτα δικαστική απόφαση. Με όλα όσα έχει μπροστά του ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος, μια τέτοια απόφαση είναι πολύ δύσκολη. Θα υπάρχουν φυσικά προϋποθέσεις αλλαγής αυτής της απόφασης, με βασικότερη το τι θα επιθυμεί η ίδια η Λυδία όταν φτάσει σε ηλικία που θα μπορεί να το κρίνει μόνη της».

Στο έτερο πολύ κρίσιμο ερώτημα, σε αυτό δηλαδή που όλη η κοινωνία μοιάζει να σκέφτεται αυτή τη στιγμή και αυτό δεν είναι άλλο από το μέλλον της μικρής Λυδίας και πως θα εισαχθεί το μωρό όταν μεγαλώσει στην φρικιαστική λεπτομέρεια της δολοφονίας της μητέρας της στα Γλυκά Νερά, από τον ίδιο της τον πατέρα, ο κος Χαρμάνης λέει πως: «το περιβάλλον της Αλόννησου θα την προστατέψει απόλυτα σε αυτό το κομμάτι της μη έκθεσης σε αυτή την πληροφορία. Η τοπική κοινωνία θα την προστατέψει για όσο καιρό απαιτηθεί και θα λειτουργήσει σαν προστατευτικό κουκούλι. Από εκεί και έπειτα, οι γονείς της Καρολάιν θα πάρουν την γνώμη όσων ειδικών χρειαστεί για το ποιος είναι ο πιο κατάλληλος τρόπος και πότε, για να μάθει η μικρή Λυδία την αλήθεια».

Γλυκά Νερά - Καρολάιν - επιμέλεια - μικρή Λυδία
Γλυκά Νερά – Καρολάιν – επιμέλεια – μικρή Λυδία

«Οι γονείς της Καρολάιν θέλουν ο Αναγνωστόπουλος να τιμωρηθεί παραδειγματικά»

Όσο για το τι επιθυμεί η οικογένεια της Καρολάιν να συμβεί με την τιμωρία του Αναγνωστοπούλου, ο κος Χαρμάνης τονίζει: «Οι γονείς της Καρολάιν θέλουν ο Αναγνωστόπουλος να τιμωρηθεί παραδειγματικά. Θέλουν να μείνει στη φυλακή όσο περισσότερο γίνεται».

Τέλος, για τις πολλές εικασίες και προβλέψεις που γίνονται στα media για τα χρόνια (ονομαστικά και αληθινά) που θα εκτίσει τελικά ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος στη φυλακή, ο κος Χαρμάνης λέει ότι δεν θέλει να κάνει και ο ίδιος μαντεψιές όμως όπως τονίζει: «τα ελαφρυντικά που λένε ότι θα καταφέρει να πάρει ο Αναγνωστόπουλος, προσωπικά δεν με φοβίζουν. Η συμπεριφορά του τις 37 ολόκληρες ημέρες, στις οποίες κρατούσε μυστική τη δολοφονία, με όλα τα ψέματα που είχε αυτή η συμπεριφορά, θα μειώσει σημαντικά τις πιθανότητες του για ελαφρυντικά. Αυτή είναι η εκτίμησή μου. Αυτό που επίσης θα φανεί με τρόπο ισχυρό είναι ότι δεν πρόκειται για έγκλημα που τελέστηκε εν βρασμώ ψυχής.

Το έγκλημα στα Γλυκά Νερά ήταν προμελετημένο και όπως έχω ξαναπεί είναι στο κίνητρο του δολοφόνου που θα δούμε εκπλήξεις τις επόμενες ημέρες. Το κίνητρο του δολοφόνου είναι αυτό που πιθανόν θα «δέσει» το ότι έγκλημα ήταν προμελετημένο».

opinionleader.gr - google news

Δείτε επίσης:

Γλυκά Νερά: Γιατί δεν ήθελε να πάει ο συζυγοκτόνος στο μνημόσυνο της Καρολάιν (video)

Σχετικά άρθρα

Σχόλια

Αφήστε το σχόλιό σας

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ακολουθήστε μας

964ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,665ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία νέα