Γλυκά Νερά: Γιατί δεν ήθελε να πάει ο συζυγοκτόνος στο μνημόσυνο της Καρολάιν (video)

Καθημερινά έρχονται στο φως της δημοσιότητας ολοένα και περισσότερα στοιχεία σχετικά με τη δολοφονία της Καρολάιν στη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος έλεγε σε άτομα του περιβάλλοντος του ότι φοβάται να πάει στην Αλόννησο για το μνημόσυνο της γυναίκας του και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ήθελε να το αποφύγει.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δεν φοβόταν τη μητέρα της συζύγου για την οποία, μάλιστα, έλεγε πως είναι στο πλευρό του. «Η μητέρα της Καρολάιν είναι στο πλευρό μου», υποστήριξε ο πιλότος, αλλά έτρεμε τους ψιθύρους που υπήρχαν στο νησί πως ίσως μπορεί να ήταν αυτός που δολοφόνησε τη γυναίκα του στα Γλυκά Νερά.

Επιπλέον, ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος φοβόταν να κυκλοφορεί με το αυτοκίνητό του και επέλεγε τη μηχανή του, έτσι ώστε να μπορεί να κρύβεται φορώντας το κράνος από τα βλέμματα εκείνων που τον υποψιάζονταν για την στυγερή δολοφονία της 20χρονης στα Γλυκά Νερά. Προτιμούσε τη μηχανή, στο ντεπόζιτο της οποίας είχε κρύψει τα χρυσαφικά που είχαν κλέψει οι υποτιθέμενοι ληστές.

Οργάνωνε το χτίσιμο του νέου σπιτιού μετά τη δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά

Ταυτόχρονα, όπως αποκάλυψε το πρωί της Κυριακής ο ΣΚΑΪ, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, σαν να μην τρέχει τίποτα, συνέχισε μετά τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά να οργανώνει το χτίσιμο του σπιτιού στο οικόπεδο που είχε αγοράσει το ζευγάρι στο Πικέρμι.

Πρόκειται για ένα οικόπεδο 500 τ.μ. στον δήμο Ραφήνας-Πικερμίου, το οποίο είχε αγοραστεί εξ αδιαιρέτου. Ο σχεδιασμός προέβλεπε την κατασκευή ενός προκάτ σπιτιού, περίπου 120 τ.μ., με τρία υπνοδωμάτια, ενώ ο 33χρονος είχε ζητήσει να υπάρχει και μια πισίνα.

Λίγες ημέρες μετά την κηδεία της άτυχης 20χρονης, ο 33χρονος συνέχισε τα ραντεβού με τους ανθρώπους στους οποίους είχε αναθέσει την κατασκευή του σπιτιού προκειμένου να προχωρήσουν κανονικά οι εργασίες. Μάλιστα, σε ένα από τα ραντεβού είχε πάει μαζί με τον πατέρα του.

Οι άνθρωποι που τον συνάντησαν είχαν πάθει σοκ, καθώς το πρώτο πράγμα που σκέφτηκαν ήταν πώς ήταν δυνατόν να έχει βιώσει μια τέτοια τραγωδία και να έχει στο μυαλό του τη συνέχιση των εργασιών.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, κάποια στιγμή, ένας από τους ανθρώπους που τον συνάντησε, συγκλονισμένος από την ψυχραιμία του, τον ρώτησε και εκείνος απάντησε με θράσος πως «ήταν επιθυμία της Καρολάιν».

Ξαφνικά, προέκυψε ότι δεν μπορεί να προχωρήσει η κατασκευή του σπιτιού, γιατί στο συγκεκριμένο σημείο του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου δεν έχουν διευθετηθεί τα ρέματα και δεν μπορούν να δοθούν υψόμετρα, ώστε να φανεί που ακριβώς θα γίνει η πλατφόρμα για να στηθεί το σπίτι. Τότε, ο συζυγοκτόνος, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, ζήτησε να επιταχυνθούν οι διαδικασίες και να κάνουν οι υπεύθυνοι του έργου ό,τι μπορούν γιατί θέλει να μετακομίσει σύντομα στο νέο σπίτι και να φύγει από το ενοίκιο. Επίσης, είναι χαρακτηριστικό ότι κάθε τόσο ο 33χρονος δολοφόνος έλεγε στους συνομιλητές του, σαν να ήθελε να τους πείσει: «Είμαι καλός άνθρωπος…».

opinionleader.gr - google news

Δείτε επίσης:

Γλυκά Νερά: Δείτε την πρώτη φωτογραφία μέσα από τη φυλακή του δολοφόνου της Καρολάιν (photo)

Σχετικά άρθρα