Σάλος με το γερανό της ΕΛ.ΑΣ. για τον επικίνδυνο ελιγμό ανάμεσα σε διαδηλωτές – Έρευνα διέταξε ο Θεοδωρικάκος (video)

Το βίντεο που αποτυπώνει τον επικίνδυνο ελιγμό που έκανε αστυνομικός με τον γερανό της ΕΛ.ΑΣ. κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων, προκάλεσε κύμα αντιδράσεων.

Αποκαλυπτικό ήταν το βίντεο που έκανε τον γύρο του διαδικτύου και αποτύπωνε τον επικίνδυνο ελιγμό που έκανε γερανός της ΕΛ.ΑΣ. ανάμεσα σε διαδηλωτές.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, αστυνομικός που οδηγούσε τον γερανό της ΕΛΑΣ παραλίγο να πατήσει τους διαδηλωτές στην οδό Ακαδημίας.

Μάλιστα, το εν λόγω περιστατικό έλαβε χώρα μετά το τέλος του μεγάλου συλλαλητηρίου για την τραγωδία στα Τέμπη, όπου για ακόμη μια φορά δεν έλειψε η απρόκλητη επίθεση της ΕΛΑΣ σε ειρηνικούς διαδηλωτές.

Το όχημα χτύπησε έναν κάδο απορριμμάτων, που είχαν μετακινήσει διαδηλωτές, με αποτέλεσμα ένας εξ αυτών να πέσει στο έδαφος.

Το βίντεο – ντοκουμέντο

Άμεση ήταν η αντίδραση του ΜέΡΑ25, όπου σε σχόλιό του στο Twitter κάλεσε τον Τάκη Θεοδωρικάκο, να ξεκινήσει άμεσα πειθαρχική διαδικασία και να καταδικάσει «τη δολοφονική αυτή επίθεση».

Έρευνα για το περιστατικό με τον γερανό ζήτησε ο Θεοδωρικάκος

Μετά τη δημοσίευση του βίντεο και την κατακραυγή των πολιτών που ακολούθησε, ο Τάκης Θεοδωρικάκος -κατά την πάγια τακτική- ζήτησε να διεξαχθεί έρευνα για το τι συνέβη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γερανός κατευθυνόταν στην Ακαδημίας προς το σημείο που είχε δεχτεί επίθεση με βαριοπούλες το όχημα της Όλγας Γεροβασίλη, ενώ ο οδηγός του οχήματος φέρεται να ήταν αστυνομικός.

opinion-google-news-2

πηγή: news247.gr

Σχετικά άρθρα