ΕΠΑΛ Αττικής: Καθηγητής χτύπησε μαθήτρια μέσα σε σχολική αίθουσα (video)

Καθηγητής αντί να παραδίδει για μαθήματα παιδείας, μαθήματα βίας, με τις αδιανόητες εικόνες ντροπής να εκτυλίσσονται μέσα σε τάξη ΕΠΑΛ της Αττικής.

Αδιανόητες εικόνες ντροπής εκτυλίχθηκαν μέσα σε τάξη ΕΠΑΛ της Αττικής, με καθηγητή να παραδίδει αντί για μαθήματα παιδείας, μαθήματα βίας.

Φτάνει στο σημείο να χτυπήσει μαθήτρια μέσα στην τάξη, χρησιμοποιώντας το ξύλο ως… μέσο συνετισμού. Στο βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή Tlive του ALPHA, διακρίνεται ο καθηγητής να επιτίθεται στη μαθήτρια και συμμαθητές της στη συνέχεια να του ορμούν για να τον σταματήσουν.

Με τον καθηγητή να χτυπά στο πρόσωπο τη μαθήτρια, να της τραβά τα μαλλιά και να τη ρίχνει στο έδαφος. Απόλυτη αναστάτωση επικρατεί στην αίθουσα, με τους συμμαθητές της κοπέλας να σπεύδουν να την υπερασπιστούν, με επίθεση κατά του καθηγητή.

Μετά το περιστατικό, οργισμένοι από την απαράδεκτη κίνηση του καθηγητή, μαθητές αναποδογύρισαν και έσπασαν το αυτοκίνητο του.

O καθηγητής έχει συλληφθεί στο πλαίσιο αυτοφώρου.

Σε μια περίοδο που το bullying και γενικά η βία καταγράφονται ολοένα και συχνότερα στα σχολεία, ο καθηγητής επέλεξε με την ανάρμοστη συμπεριφορά του να δώσει συνέχεια σε αυτές τις αρρωστημένες  πρακτικές

opinionleader.gr - google news

Δείτε επίσης:

Κερατσίνι: Το βίντεο της φρίκης – Κλωτσούσαν την 8χρονη για να δουν αν είναι ζωντανή (video)

Σχετικά άρθρα