Ελένη Χρονοπούλου: Πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τις καταγγελίες της για τον Αλέξη Γεωργούλη (video)

Την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την είδηση της καταγγελίας της σε βάρος του Αλέξη Γεωργούλη για βιασμό και πρόκληση σωματικής βλάβης έκανε η Ελένη Χρονοπούλου.

Το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ έδωσε το «παρών» σε ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη στη Νέα Φιλαδέλφεια, σήμερα το απόγευμα.

Η Ελένη Χρονοπούλου έδειχνε μάλιστα χαμογελαστή και ευδιάθετη, ανάμεσα στο πλήθος που παρακολουθούσε την ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

Μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης, η Ελένη Χρονοπούλου δηλώνει αποφασισμένη να διεκδικήσει την τιμωρία του Αλέξη Γεωργούλη για όσα έκανε -πάντα σύμφωνα με την ίδια- εις βάρος της. Μέχρι στιγμής όμως δεν έχει γίνει γνωστό εάν θα ακολουθήσουν την ίδια οδό τα τρία επιπλέον άτομα που φέρονται να έχουν υποστεί παρόμοια κακοποιητική συμπεριφορά από τον Γεωργούλη, αν δηλαδή θα προχωρήσουν σε καταγγελία, μήνυση κ.λπ. ή θα προτιμήσουν τη σιγή.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι ο Γεωργούλης χρησιμοποιούσε μεγάλο αριθμό συνεργατών στο γραφείο του, προκλητικά δυσανάλογο του φόρτου εργασίας, ενώ οι περισσότεροι εξ αυτών ήταν νέοι, οι οποίοι έκαναν πρακτική άσκηση στις Βρυξέλλες.

Η τακτική αυτή του Γεωργούλη, όπως έχει γίνει γνωστό από ψιθύρους, είχε προκαλέσει έντονη δυσαρέσκεια στην υπόλοιπη ευρω-ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ -και όχι μόνον.

Για την υπόθεση Γεωργούλη, υπενθυμίζεται, ορίζεται εισηγητής στις 8 Μαΐου στην Επιτροπή Νομικών Υποθέσεων του Ευρωκοινοβουλίου.

opinion-google-news-2

Σχετικά άρθρα