Δολοφονία Άλκη: Δείτε τον 21χρονο με το δρεπάνι της επίθεσης – Τον «έδωσε» ο 23χρονος Αλβανός (video)

Ο 23χρονος Αλβανός, στην απολογία του, αναφέρει πως ο 21χρονος ημεδαπός κρατούσε το δρεπάνι κατά τη διάρκεια της επίθεσης στον Άλκη.

Τον 21χρονο Γιάννη Κουμαρόπουλο «καρφώνει» ο 23χρονος Αλβανός ως τον χούλιγκαν που κρατούσε το δρεπάνι και χτυπούσε με αυτό τον Άλκη Καμπανό και τους φίλους του, στη δολοφονική επίθεση στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για πρώην αθλητή των Ακαδημιών του ΠΑΟΚ, ο οποίος επέβαινε στο τρίτο κατά σειρά όχημα που κινήθηκε με τα άλλα δύο με κατεύθυνση την περιοχή Χαριλάου, τα μεσάνυχτα της περασμένης Δευτέρας 31 Ιανουαρίου.

Ο 23χρονος Αλβανός, στην απολογία του, αναφέρει πως ο Κουμαρόπουλος κρατούσε το δρεπάνι κατά τη διάρκεια της επίθεσης, ενώ στο τέλος, όταν είχαν γυρίσει στον σύνδεσμο του ΠΑΟΚ, παραδέχτηκε ότι «έκανα μαλ…, ξέχασα εκεί το δρεπάνι».

Ο ίδιος όμως ο οργανωμένος οπαδός του ΠΑΟΚ ισχυρίζεται πως δεν χτύπησε ποτέ με το δρεπάνι τον Άλκη, παρά μόνο έναν φίλο του 19χρονου που βρισκόταν στο σημείο της επίθεσης.

Δολοφονία Άλκη – Αυτός είναι ο 21χρονος Γιάννης Κουμαρόπουλος
Δολοφονία Άλκη – Αυτός είναι ο 21χρονος Γιάννης Κουμαρόπουλος

Την υπεράσπισή του ανέλαβε ο γνωστός δικηγόρος Απόστολος Λύτρας. Όπως είπε ο ίδιος στον συνήγορό του, ναι μεν ήταν αυτός που κατέβασε το δρεπάνι από το αμάξι, ωστόσο στη συνέχεια το έδωσε σε άλλον εμπλεκόμενο στο φονικό.

Ο 21χρονος ισχυρίζεται δηλαδή ότι δεν είναι αυτός που σκότωσε τον άτυχο 19χρονο. «Πράγματι το δρεπάνι το έβγαλε αυτός από το αυτοκίνητο, στη συνέχεια όμως το πήρε κάποιος που θα κατονομάσει στην ανακρίτρια ο πελάτης μου ποιος είναι, και στη συνέχεια αυτός είναι που χτύπησε με το δρεπάνι στο παιδί», αναφέρει ο κ. Λύτρας στην εκπομπή «Live News» του Mega.

Όπως σημείωσε ο γνωστός δικηγόρος: «Μέλημά μου είναι να βοηθήσουμε τις δικαστικές Αρχές να τιμωρηθεί ο κάθε ένας από τους κατηγορουμένους για αυτό που έχει κάνει. Αν ο εντολέας μου είναι αυτός που αφαίρεσε τη ζωή του παιδιού, να τιμωρηθεί με τη βαρύτερη των ποινών. Όλοι κάτι έχουν κάνει, είναι δεδομένο».

opinionleader.gr - google news

Δείτε επίσης:

Δολοφονία Άλκη: Στην Αλβανία το έσκασε 20χρονος που συμμετείχε στην επίθεση

Σχετικά άρθρα