Τα δημοτικά λεωφορεία του Αλίμου μεταμορφώνονται σε «λεωφωτεία» (video)

Το πανέμορφο παραλιακό προάστιο λάμπει με χρώματα και φώτα, αλλά και χρήσιμες, έξυπνες εφαρμογές που κάνουν τα παραδοσιακά ακόμη φωτεινότερα, όπως τα φωτεινά λεωφορεία του Αλίμου.

Τα τρία δημοτικά λεωφορεία, όλες τις γιορτές θα πηγαινοφέρνουν τους δημότες όχι μόνο δωρεάν, όπως πάντα, αλλά και… πεφωτισμένους με εκατοντάδες λαμπάκια που όμως δεν επιβαρύνουν την κατανάλωση ενέργειας, αφού τροφοδοτούνται από τη μπαταρία των αυτοκινήτων!

Τα «απαστράπτοντα» αυτά… λεωφωτεία μεταφέρουν το κλίμα και την εορταστική διάθεση σε όλη τη διαδρομή τους, «δένοντας» με την ιδιωτική πρωτοβουλία που φέτος κάνει θαύματα, από αυλές και μπαλκόνια.

Ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης, δήλωσε: «Οι συμπολίτες μας αισθάνονται την ανάγκη να γιορτάσουν τις μέρες που έρχονται με χρώματα, φως και ήχους, προσθέτοντας έτσι μια ακόμη γιορταστική νότα στον στολισμένο Άλιμο. Φέτος κάνουμε διαγωνισμό για την καλύτερα στολισμένη βιτρίνα καταστήματος, του χρόνου ίσως να κάνουμε και διαγωνισμό για το καλύτερα στολισμένο σπίτι της πόλης μας».

opinion-google-news-2

Σχετικά άρθρα