Δημοσθένης Καρμοίρης: Απολύθηκε από την ΕΡΤ μετά τα ρατσιστικά σχόλια (video)

Εκτός της ΕΡΤ τίθεται ο αθλητικός συντάκτης Δημοσθένης Καρμοίρης μετά το διπλό «χτύπημα» με σχόλια που εξέθεσαν τη δημόσια τηλεόραση τις τελευταίες δύο ημέρες.

Ο Δημοσθένης Καρμοίρης χθες έκανε λόγο για «θαλάσσωμα» από την Άννα Κορακάκη αναφερόμενος στην κατάκτηση της 6ης θέσης στους Ολυμπιακούς Αγώνες, προκαλώντας την οργή της οικογένειας της αθλήτριας.

«Συγγνώμη» από την Άννα Κορακάκη

Σημειώνεται ότι ο ίδιος αθλητικογράφος μετρά ήδη μια «κίτρινη κάρτα» καθώς μόλις χθες Δευτέρα αναγκάστηκε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη από την ολυμπιονίκη Άννα Κορακάκη, μετά από το επίσης απαράδεκτο σχόλιο ότι τα «θαλάσσωσε» επειδή κατέλαβε την 6η θέση.

Το δεύτερο και τελειωτικό χτύπημα ήρθε σήμερα με το περιπαικτικό του ρατσιστικό του σχόλιο για τους αθλητές πινγκ πονγκ της Κορέας.

Ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Δημοσθένης Καρμοίρης σχολιάζοντας τη μεγάλη παράδοση που έχουν οι Κορεάτες στο πινγκ πονγκ, ξεστόμισε σε πανελλήνια σύνδεση ένα ρατσιστικό σχόλιο, που αφενός προκάλεσε οργή αλλά αφετέρου, υποβάθμισε ακόμα περισσότερο την αξιοπιστία της Δημόσιας Τηλεόρασης.

«Όταν είναι σχιστά τα μάτια πώς παρακολουθούν το μπαλάκι που πάει κι έρχεται;», αναρωτήθηκε, προκαλώντας οργή στα social media.

Η ανακοίνωσή της ΕΡΤ

«Ρατσιστικά σχόλια δεν χωρούν στη Δημόσια τηλεόραση. Η συνεργασία του Δημοσθένη Καρμοίρη με την ΕΡΤ παύθηκε σήμερα, αμέσως μετά την πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ1».

opinionleader.gr - google news

Δείτε επίσης:

Ευγενία Νιάρχου: Τόπλες στην παραλία η χρυσή κληρονόμος (photo)

Σχετικά άρθρα