Χριστίνα Σαράντη: Γιόρτασε τα 20 χρόνια λειτουργίας του ινστιτούτου αισθητικής της «Tips to Toes» (photo)

Σε ένα άκρως εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκαν με απόλυτη επιτυχία τα 20 χρόνια λειτουργίας του χώρου αισθητικής «Tips to Toes», το οποίο αποτελεί σημείο αναφοράς στον τομέα του, με εκατοντάδες ανθρώπους να το εμπιστεύονται.

Στην εκδήλωση που έγινε στο εστιατόριο «Novak Athens Towers», έδωσαν το λαμπερό παρών επώνυμοι καλεσμένοι από τον καλλιτεχνικό, δημοσιογραφικό και επιχειρηματικό χώρο της Αθήνας, αλλά και φίλοι της Χριστίνας Σαράντη, που ήθελαν να την συγχαρούν για τη συνεχή επιτυχία της.

Η Χριστίνα Σαράντη μαζί με την μητέρα της Βασιλική Σαράντη και την κόρη της Ισμήνη Φώτου
Η Χριστίνα Σαράντη μαζί με την μητέρα της Βασιλική Σαράντη και την κόρη της Ισμήνη Φώτου

Με αφορμή το 20 years anniversary party, του «Tips to Toes», η Χριστίνα Σαράντη στήριξε το έργο του Κέντρου Ειδικής Εκπαίδευσης Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες».

Ελένη Τσολάκη, Μαρία Μπεκατώρου, Χριστίνα Σαράντη, Σταματίνα Τσιμτσιλή, Ζήνα Κουτσελίνη
Ελένη Τσολάκη, Μαρία Μπεκατώρου, Χριστίνα Σαράντη, Σταματίνα Τσιμτσιλή, Ζήνα Κουτσελίνη

Τη μουσική επιμέλεια του party είχε o Κώστας Φραγκολιάς με επιλογές που απογείωσαν το event, ενώ η λαμπερή οικοδέσποινα έσβησε τα 20 κεράκια της λαχταριστής διώροφης τούρτας της ανάμεσα σε καλούς φίλους και συνεργάτες.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, Χάρης Σιανίδης - Βάσω Λασκαράκη, Νικόλ Παναγιώτου
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, Χάρης Σιανίδης – Βάσω Λασκαράκη, Νικόλ Παναγιώτου

Το ινστιτούτο αισθητικής «Tips to Toes» δημιουργήθηκε το 2004 από την πτυχιούχο Ειδικών Εφαρμογών και κάτοχο πιστοποιήσεων για κάθε υπηρεσία αισθητικής, Χριστίνα Σαράντη.

Κατερίνα Στικούδη - Πηγή Δεβετζή - Στέλλα Γιαμπουρά
Κατερίνα Στικούδη – Πηγή Δεβετζή – Στέλλα Γιαμπουρά

Όραμα της, η σύναψη σχέσεων εμπιστοσύνης μέσα από την εξαιρετική περιποίηση, την ειλικρινή προσέγγιση και την εξατομικευμένη θεραπεία, με τελικό στόχο την προσιτή και αδιαπραγμάτευτη ομορφιά για κάθε γυναίκα, αλλά και κάθε άνδρα.

Δημήτρης Γεωργόπουλος, Βάσω Κολλιδά, Ναταλία Δραγούμη, Πάρης Βαλταδώρος
Δημήτρης Γεωργόπουλος, Βάσω Κολλιδά, Ναταλία Δραγούμη, Πάρης Βαλταδώρος

Το ω προσφέρει μεγάλη γκάμα υπηρεσιών αισθητικής, όπως είναι οι θεραπείες, επεμβατικές και μη, σε πρόσωπο και σώμα, αλλά και η αποτρίχωση και οι τεχνικές φρυδιών και βλεφαρίδων.

Λία Μπαρόλα, Μαρίνα Λαμπροπούλου - Λένα Δροσάκη, Μαρία Κορινθίου
Λία Μπαρόλα, Μαρίνα Λαμπροπούλου – Λένα Δροσάκη, Μαρία Κορινθίου

Η επιτυχία, του «Tips to Toes», όπως αναφέρει και η Χριστίνα Σαράντη, οφείλεται στην αδιάκοπη έρευνα και εκπαίδευση, στον άρτιο εξοπλισμό, στην εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων και φυσικά στις σχέσεις εμπιστοσύνης ανά το χρόνο.

(φωτο: ndpphoto.gr)

opinion-google-news-2

Σχετικά άρθρα