Αριάδνη Γερασιμίδου – Συγκλονίζει: Έχω καρκίνο, δεν υπάρχει τρόπος να σωθώ (video)

Η δημοσιογράφος Αριάδνη Γερασιμίδου που εξειδικεύεται στο χώρο του αυτοκινήτου, αποκάλυψε σε βίντεο που ανέβασε στο Youtube τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο.

Η δημοσιογράφος αποκάλυψε πως αρχικά έγινε λάθος διάγνωση, η οποία -όπως λέει- της κόστισε επτά μήνες, ένα χρονικό διάστημα ιδιαίτερα κρίσιμο.

Μάλιστα οι γιατροί πρόσφατα την ενημέρωσαν πως δεν υπάρχει άλλη χημειοθεραπεία που μπορεί να την βοηθήσει. «Δηλαδή δεν υπάρχει τρόπος να σωθώ», είπε η ίδια.

Αριάδνη Γερασιμίδου - δημοσιογράφος
Αριάδνη Γερασιμίδου – δημοσιογράφος

Ο λόγος που έκανε το βίντεο όπου μιλάει για τον καρκίνο

«Ήμουν στο νοσοκομείο την προηγούμενη εβδομάδα και έβλεπα στο GNTM τη Ζενεβιέβ να λέει ότι η ειλικρίνεια είναι δύναμη, με αφορμή μία κοπέλα που είχε χάσει τα μαλλιά της. Άρχισα να κλαίω και αποφάσισα να κάνω αυτό το βίντεο», αναφέρει η Αριάδνη Γερασιμίδου εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους έκανε το συγκεκριμένο βίντεο.

Χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος είπε: «Έχω καρκίνο εδώ και τέσσερα χρόνια παρά κάτι. Δεν φαίνεται τόσο εμφανισιακά. Επί τέσσερα χρόνια είναι κάτι το οποίο ο οργανισμός μου ανταπεξέρχεται πολύ καλά. Πριν λίγες μέρες όμως, μετά από σειρά χημειοθεραπειών, μου ανακοίνωσαν ότι δεν υπάρχει άλλη χημειοθεραπεία, δηλαδή δεν υπάρχει τρόπος να σωθώ. Νομίζω ότι όποια παρενέργεια υπάρχει από τις χημειοθεραπείες, την έχω περάσει. Ο καρκίνος που είχα ήταν στο παχύ έντερο. Ήταν επί επτά μήνες λάθος διάγνωση γιατρού με αποτέλεσμα να κάνει μεταστάσεις. Αυτό που θέλω να σας πω είναι να παίρνετε πάντα δεύτερη και τρίτη γνώμη.

Πίστευα ότι δεν θα μπω ποτέ σε νοσοκομείο στη ζωή μου. Χόρευα, έκανα γυμναστική, ήμουν πολύ δραστήρια. Αυτή τη στιγμή μου έχουν λείψει όλα όσα έχετε. Εκτιμήστε ό,τι έχετε, εκεί ήθελα να καταλήξω. Και αν έχετε κάποιο φίλο με κατάθλιψη, στείλτε αυτό το βίντεο για να δει τι είναι σημαντικό στη ζωή και τι όχι».

opinionleader.gr - google news

Δείτε επίσης:

Ασπασία Κουμλή Wood: Πέθανε σε ηλικία μόλις 37 ετών (photo)

Σχετικά άρθρα