Ασπασία Κουμλή Wood: Πέθανε σε ηλικία μόλις 37 ετών (photo)

Η Ασπασία Κουμλή Wood είχε διαγνωσθεί με καρκίνο το 2019. Η επιδείνωση της υγείας της ήταν πολύ γρήγορη. Άφησε την τελευταία της πνοή πριν λίγες ημέρες.

Την τελευταία της πνοή σε ηλικία μόλις 37 ετών άφησε, χάνοντας τη μάχη με τον καρκίνο, η Ασπασία Κουμλή Wood.

Είχε διαγνωστεί με καρκίνο στο στήθος το 2019, όμως η επιδείνωση της υγείας της το τελευταίο διάστημα, ήταν γρήγορη.

Ο θάνατός της επήλθε στις 8 Σεπτεμβρίου, όμως έγινε γνωστός τη Δευτέρα, μέσα από τη σελίδα της στο Instagram.

Στην ανάρτηση που συνόδευε τη θλιβερή είδηση για την Ασπασία Κουμλή Wood αναφέρεται:

«Με τεράστια λύπη σας ανακοινώνουμε πως η αγαπημένη μας Ασπασία έφυγε από τη ζωή στις 8 Σεπτεμβρίου. Το τελευταίο διάστημα, η επιδείνωση της υγείας της ήταν γρήγορη. Μια άδικη μάχη. Το θετικό και φωτεινό της πνεύμα σε συνδυασμό με την αστείρευτη θετικότητά και γενναιότητά της, μας απέτρεψαν από το να αντιληφθούμε την έκταση του προβλήματος της υγείας της. Μέχρι την τελευταία της στιγμή, η απόλυτη πίστη της ήταν το faith it till you make it.

Η Ασπασία ήταν ένας άγγελος επί γης. Μια ψυχή που θέλει να χορεύει, να χοροπηδάει, να γελάει και να δημιουργεί. Τώρα προχωράει σε ένα καλύτερο μέρος που θα συνεχίσει σίγουρα να γοητεύει και να μαγεύει τα πάντα γύρω της και μας αφήνει με ενθάρρυνση να ζήσουμε αληθινά, έντονα και γεμάτα.

Με φως, αγάπη και manifestation θα κρατήσουμε όλοι ζωντανή την μνήμη και το έργο της και θα παραμείνουμε μια ομάδα που στηρίζει τα μέλη της, όπως ακριβώς θα ήθελε.

Σας καλούμε προς κατανόηση και σεβασμό στο τρόπο που η οικογένεια Κουμλή-Wood καθώς και η κοινότητα της Faith it Academy παίρνει τον χρόνο της ώστε να επεξεργαστεί την τεράστια αυτή απώλεια.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τρόπους και δράσεις που στόχο θα έχουν να κρατήσουν ζωντανή τη μνήμη, τη διδασκαλία και την αγάπη που προσέφερε απλόχερα σε όλους.

Αναπαύσου εν ειρήνη στο φως, αγαπημένη μας».

Ασπασία Κουμλή Wood
Ασπασία Κουμλή Wood

opinionleader.gr - google news

Δείτε επίσης:

Mad Clip: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες από το θανατηφόρο τροχαίο με τη Porsche – Καμία πιθανότητα να σωθεί (video)

Σχετικά άρθρα