Αράχωβα: Βράχος καταπλάκωσε αυτοκίνητο – Οι επιβάτες ζουν από θαύμα (video)

Οι επιβάτες ενός αυτοκινήτου ήρθαν ξαφνικά αντιμέτωποι με μεγάλο βράχο στην διαδρομή προς Αράχωβα, όταν αυτός αποκολλήθηκε από το βουνό και σχεδόν καταπλάκωσε το ΙΧ.

Πρόκειται για σημείο όπου υπάρχουν προστατευτικά πλέγματα, ωστόσο ένα μεγάλο κομμάτι βράχου που έφυγε από πολύ ψηλά έσκασε στο οδόστρωμα με μεγάλο κομμάτι του να προσγειώνεται στο καπό του αυτοκινήτου κι άλλα να σπάνε το παρμπρίζ και τα παράθυρα. Κι όλα αυτά ενώ το αμάξι κινούνταν κανονικά στο δρόμο! Είναι θαύμα ότι δεν υπήρξε τραυματισμός!

Αράχωβα: Βράχος καταπλάκωσε αυτοκίνητο
Αράχωβα: Βράχος καταπλάκωσε αυτοκίνητο

Ζημιές και σε άλλο αυτοκίνητο

Ζημιές, μικρότερες όμως, υπέστη κι έτερο όχημα που ακολουθούσε, καθώς επρόκειτο για παρέα με δύο ζευγάρια από Αθήνα που είχαν πάει βόλτα στην όμορφη περιοχή. Ειδοποιήθηκε η αστυνομία με την πυροσβεστική, ενώ μηχάνημα ΟΤΑ απομάκρυνε τα υπόλοιπα κομμάτια του βράχου από το οδόστρωμα.

Με απόφαση της Πολιτικής Προστασίας κλείνει ο συγκεκριμένος δρόμος για επαναξιολόγηση της κατάστασης. Στο σημείο υπάρχει προστατευτικό πλέγμα, αφού είναι γνωστό το πρόβλημα κατολισθήσεων στη συγκεκριμένη περιοχή.

opinionleader.gr - google news

Δείτε επίσης:

Ρέθυμνο: Βίντεο – ΣΟΚ από τη βουτιά θανάτου 56χρονου οδηγού (video)

πηγή: lamiareport.gr

Σχετικά άρθρα