Αποκαλύψτε την ομορφιά του δέρματός σας με προϊοντικές θεραπείες

Καθώς η wedding season βρίσκεται προ των πυλών είναι σημαντικό να γνωρίζουν οι μέλλουσες νυφούλες τι μπορούν να κάνουν για την αναβάθμιση της εικόνας τους (θεραπείες) πριν από την μεγάλη μέρα.

Από μήνες μέχρι και λίγες ημέρες ακόμα πριν το σημαντικό αυτό γεγονός υπάρχουν θεραπείες που μπορούν να γίνουν σωστά ώστε να προσδώσουν λάμψη και ξεκούραση στην όψη τους. Ξεκινώντας πάντα από την φροντίδα της επιδερμίδας, ένας ιατρικός καθαρισμός προσώπου θα αποσυμφορήσει το βεβαρυμμένο δέρμα και θα αναδείξει την υγεία του.

Συμπληρωματικά, κάποιες προϊοντικές θεραπείες π.χ. με ενυδατικούς και αντιοξειδωτικούς παράγοντες θα «θρέψουν» και θα τονώσουν οποιοδήποτε τύπο δέρματος. Για τις φίλες – φίλους του λίγο πιο επεμβατικού υπάρχουν εξαιρετικές πολυδύναμες θεραπείες με θεαματικό αποτέλεσμα ακόμα και για τους πιο δύσπιστους ή διστακτικούς.

Τα fillers είναι η must θα λέγαμε θεραπεία της επικείμενης νυφούλας που θέλει να ανανεώσει την εικόνα της, να τονίσει τα δυνατά της σημεία και να αποδώσει ένα πιο θελκτικό touch στην γαμήλια εικόνα της με απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα.

Οι πιο περιζήτητες θεραπείες fillers είναι η περιοχή των ματιών (tear trough) για άμεσα ξεκούραστο βλέμμα, η περιοχή των ζυγωματικών (μέσο πρόσωπο) για ανόρθωση του προσώπου και λείανση των ρινοπαρειακών ρυτίδων, μια ήπια διόρθωση του σχήματος της μύτης και φυσικά των χειλιών όσον αφορά και το σχήμα αλλά και τον όγκο τους.

Για το contouring προσώπου, μια τεχνική που αγαπούν ιδιαίτερα οι γυναίκες, μπορεί να τονίσει τις όμορφες γωνίες κάθε προσώπου με αρμονικό αποτέλεσμα, διορθώνοντας τυχόν ελλείματα όγκου στο μέτωπο, στους κροτάφους και βέβαια στην κάτω γνάθο που προσδίδει όμορφο περίγραμμα σε ολόκληρο το πρόσωπο.

Στις περισσότερες περιπτώσεις αρκούν μόλις λίγα ml ειδικού υλικού (συνήθως υαλουρονικού οξέος) ώστε να επιτύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα, το οποίο βέβαια δεν θα μας προδώσει μετά τον μετά τον γάμο καθώς έχει μέση διάρκεια 1-2 έτη. Ακόμη, ένα ειδικό skin booster μπορεί να χαρίσει ομοιογένεια στο χρώμα του δέρματος σας, να απαλύνει λεπτές γραμμές της επιδερμίδας και να σας ενυδατώσει εν τω βάθει.

Τέλος, το botox είναι μια κλασσική θεραπεία αντιγήρανσης που θα αντιμετωπίσει τις πιο βαθειές και ήδη εγκατεστημένες ρυτίδες καθώς θα προλάβει και την δημιουργία νέων. Κάθε μέλλουσα νυφούλα είναι ξεχωριστή, κάθε γυναίκα έχει τον δικό της ιδιαίτερο και μοναδικό τύπο, ώστε να χρειάζεται διαφορετική προσέγγιση. Το φυσικό και αρμονικό αποτέλεσμα είναι πάντα ο σύμμαχος της και με την βοήθεια ενός δερματολόγου με ικανότητα και άποψη μπορεί να «γυαλίσει» ακόμη πιο πολύ την ήδη λαμπερή της εικόνα για την πιο ξεχωριστή μέρα της ζωής της.

Στο δερματολογικό μας ιατρείο προσφέρουμε μέσα από το δικό μας πρίσμα την δυνατότητα για την εκδοχή που κάθε γυναίκα προσδοκά και η ενημέρωση γίνεται εντελώς δωρεάν. Επισκεφθείτε το www.tsiampali.gr.

της: Δρ. Ελισάβετ Τσιαμπαλή - Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος
της: Δρ. Ελισάβετ Τσιαμπαλή – Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος

opinion-google-news

Σχετικά άρθρα