ALIAVITA Medical Aesthetics: Ολοκληρωμένες υπηρεσίες Ιατρικής Αισθητικής (photo)

Στον άρτια διαμορφωμένο χώρο της ALIAVITA Medical Aesthetics πραγματοποιήθηκε η πρώτη παρουσίαση στα Media από ένα νέο καινοτόμο εγχείρημα πολλά υποσχόμενο στο χώρο της Ιατρικής Αισθητικής.

Η ALIAVITA Medical Aesthetics, είναι η ολοκαίνουρια αλυσίδα Ιατρικής Αισθητικής του Ομίλου ALTERLIFE η οποία δημιουργήθηκε μέσα από την γνώση και την τεχνογνωσία τριών διαφορετικών κλάδων εταιρειών που αλληλοσυμπληρώνονται , του Oxygen plus, και του Dr C Clinic οι οποίες έχουν αφήσει την σφραγίδα τους στο χώρο της υγείας, της ομορφιάς, της ευεξίας και του wellness.

Τι σημαίνει όμως ALIAVITA; Τι συνθέτει το DNA του brand που θα καθορίσει και θα επανασχεδιάσει το χάρτη αυτής της αγοράς;

Το ALTERLIFE στα Λατινικά σημαίνει ALIAVITA, δηλαδή ΑΛΛΗ ΖΩΉ και αυτό επιδιώκουν οι δημιουργοί της.  Το νέο εγχείρημα του ομίλου ALTERLIFE μεταφέρει δυνατή κληρονομιά, πολύπλευρες εμπειρίες με focus στις ποιοτικές υπηρεσίες στα μέλη και τους πελάτες τους.

Απόστολος Βιτουλαδίτης (CEO ALIAVITA), Άννα Κωνσταντινίδου (Digital Sales Manager, Open Digital Group), Αθανάσιος Χριστόπουλος (Πλαστικός Χειρουργός - Επιστημονικός Διευθυντής της ALIAVITA)
Απόστολος Βιτουλαδίτης (CEO ALIAVITA), Άννα Κωνσταντινίδου (Digital Sales Manager, Open Digital Group), Αθανάσιος Χριστόπουλος (Πλαστικός Χειρουργός – Επιστημονικός Διευθυντής της ALIAVITA)

Η ραγδαία εξέλιξη της τεχνολογίας, οι καινοτόμες θεραπείες, τα νέα πρωτόκολλα και ο συνδυασμός των θεραπειών με μηχανήματα τεχνολογίας αιχμής καθιστούν την βραβευμένη στα Medical Beauty Awards 2022 ALIAVITA Medical Aesthetics τον απόλυτο ειδικό ο οποίος με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα θα υπηρετήσει το όνειρο της νεότητας σε γυναίκες και άνδρες που επιθυμούν να προβάλουν, να ενισχύσουν ή να διατηρήσουν μέσα στον χρόνο την καλύτερη εικόνα τους.

Τους δημοσιογράφους υποδέχθηκε η κ. Εφη Λαψάνα, ΜΒΑ Managing Partner της ALIAVITA η οποία τόνισε «Στόχος μου είναι η σωστή και ακριβής τήρηση των διαδικασιών, των πρωτοκόλλων και των υπηρεσιών, η συνεχής ενημέρωση με τις διεθνής τάσεις της ιατρικής αισθητικής και της κοσμετολογίας, η εκπαίδευση και η μεταφορά τεχνογνωσίας σε όλη την ομάδα των συνεργατών που ασχολούνται με την παροχή υπηρεσιών, πιστοποιημένες με ISO 9001 ώστε θα παρέχουμε σε κάθε σημείο ALIAVITA υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και άριστη εξυπηρέτηση πελατών».

Έφη Λαψάνα (ΜΒΑ, Managing Partner της ALIAVITA), Tηλέμαχος Κουκουφλής (Ιδρυτής και Γενικός Διευθυντής της ALTERLIFE), Έλενα Ζενεμπίση (Γενική Διευθύντρια OXΥGEN PLUS Κέρκυρας), Δήμητρα Σούτρου (Aesthetics Μanager ALIAVITA Golden Hall)
Έφη Λαψάνα (ΜΒΑ, Managing Partner της ALIAVITA), Tηλέμαχος Κουκουφλής (Ιδρυτής και Γενικός Διευθυντής της ALTERLIFE), Έλενα Ζενεμπίση (Γενική Διευθύντρια OXΥGEN PLUS Κέρκυρας), Δήμητρα Σούτρου (Aesthetics Μanager ALIAVITA Golden Hall)

Χαιρετισμό απεύθυνε στους παρευρισκόμενους ο Ιδρυτής και Γενικός Διευθυντής της ALTERLIFE, της μεγαλύτερης κοινότητας fitness στην Ελλάδα και την Κύπρο κος. Τηλέμαχος Κουκουφλής ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε:

«H ALTERLIFE με παρουσία στην αγορά από το 1999 ξεκίνησε την ανάπτυξη από 2012 και έως σήμερα δημιούργησε 62 καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο! Η ίδια φιλοσοφία, αλλά και η τεχνογνωσία που ανέπτυξε η ALTERLIFE στη πετυχημένη αυτή πορεία, είναι τα εφόδια που χρειάζεται και η ALIAVITA για να μεγαλουργήσει. Έχουμε κτίσει τις πλέον κατάλληλες προϋποθέσεις για να προσφέρουμε ποιοτικές υπηρεσίες Ιατρικής Αισθητικής που θα βελτιώσουν την εμφάνιση και την ποιότητα της ζωές των ανθρώπων!»

O αρχιτέκτονας του εγχειρήματος είναι o CEO κος Απόστολος Βιτουλαδίτης ο οποίος αναφέρθηκε στο concept της νέας πρόκλησης:

«Το Ιατρείο της ALIAVITA ξεκίνησε μόλις το Μάρτιο του 2022, αλλά ο κάθε συντελεστής στο χώρο του έχει εμπειρίες εικοσαετίας και πλέον! Η ALIAVITA αναπτύσσει προϊόντα και υπηρεσίες στον ενδιάμεσο χώρο της Ιατρικής αισθητικής που έχουν αξία για τον πελάτη και άριστο αποτελέσματα! Ο τομέας που έχουμε επενδύσει τα μέγιστα είναι ο τομέας των LASER ώστε να προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες αποτρίχωσης με τα ποιο σύγχρονα LASER μηχανήματα και την μοναδική 5ετή γραπτή εγγύηση. Επίσης έχουμε και άλλα υψηλής τεχνολογίας  LASER για υπηρεσίες  φωτοανάπλασης, σύσφιξης και λάμψης. Επιχειρηματικός στόχος μας είναι να ενισχύσουμε την παρουσία μας σε όλες τις περιοχές του Λεκανοπεδίου, της Θεσσαλονίκης αλλά και άλλων μεγάλων πόλεων!»

Απόστολος Βιτουλαδίτης (CEO ALIAVITA), Ελένη Σκαλκώτου (Beauty Expert), Άννα Μαρία Παπίρη (Founder I LOVE MY LIFE)
Απόστολος Βιτουλαδίτης (CEO ALIAVITA), Ελένη Σκαλκώτου (Beauty Expert), Άννα Μαρία Παπίρη (Founder I LOVE MY LIFE)

Την παρουσίαση ολοκλήρωσε  ο Επιστημονικός Διευθυντής της, Πλαστικός Χειρουργός κ. Αθανάσιος Χριστόπουλος, ο οποίος ανέλυσε το επιστημονικό πεδίο στο οποίο φιλοδοξεί να δραστηριοποιηθεί ο νέος αυτός χώρος:

«Η ALIAVITA αποτελεί μια καινοτομία στον χώρο της ομορφιάς η οποία ξεπερνά τα όρια των γνωστών και συνηθισμένων κέντρων καθώς στοχεύει να καλύψει την ανάγκη της σύγχρονης γυναίκας και άνδρα που αναζητά ποιοτικές και αποτελεσματικές υπηρεσίες, στις οποίες θα συμπράττει η αισθητική και η ιατρική. Κοινός στόχος όλων των συντελεστών είναι  να παράγουμε στα κέντρα της, ένα επαναστατικό και καινοτόμο αποτέλεσμα από όλο το φάσμα των αισθητικών υπηρεσιών που θα προσφέρονται αποκλειστικά, από την πιο απλή υπηρεσία αισθητικής έως την πιο πολύπλοκη υπηρεσία πλαστικής χειρουργικής οι οποίες θα αλλάξουν τον τρόπο προσέγγισης στην ομορφιά και θα εξασφαλίζουν ασφάλεια και αποτελεσματικότητα στο κοινό μας».

H ALIAVITA Medical Aesthetics προέκυψε από μια νέα στρατηγική συνεργασία η οποία στοχεύει στην ολιστική προσέγγιση στην υγεία, την αντιγήρανση, την ομορφιά και την ευεξία, μέσα από εξατομικευμένες προτάσεις και λύσεις που θα αλλάξουν το τοπίο στην ανάπτυξη των υπηρεσιών στο χώρο. Περισσότερα στο: aliavita.gr

opinion-google-news-2

Σχετικά άρθρα