Αλέξης Κούγιας: Επίθεση στην ΕΣΗΕΑ – «Το κατάντημά της δεν έχει πάτο»

Στη νέα ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ απάντησε ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας.

Συγκεκριμένα, η ΕΣΗΕΑ χαρακτήρισε «αμετανόητο» τον γνωστό δικηγόρο, σημειώνοντας, μεταξύ άλλων, ότι «εξακολουθεί να επιτίθεται κατά δημοσιογράφων παρά τις αλλεπάλληλες διαμαρτυρίες και εκκλήσεις να επανέλθει στην τάξη».

ΕΣΗΕΑ: Αμετανόητος ο Αλέξης Κούγιας – Εξακολουθεί να επιτίθεται σε δημοσιογράφους

«Αφού κατάντησε η ΕΣΗΕΑ να εκδίδει δύο φορές μέσα σε ένα μήνα ανακοίνωση εις βάρος μου, για να υπερασπιστεί τα απόλυτα σκουπίδια της δημοσιογραφίας και της κοινωνίας, φαίνεται ότι πλέον έχει καταντήσει από τα κορυφαία θεσμικά συνδικαλιστικά κινήματα σε ένα σωματείο χαμηλοτάτου συντεχνιακού και μόνο επιπέδου.

Κύριες και κύριοι του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, έχετε κάνει καμία έρευνα για το πόσες φορές την ημέρα αυτοί, τους οποίους υπερασπίζεστε, καταστρέφουν, παραβαίνοντας τον Ποινικό Κώδικα και τους νόμους του κράτους, δυστυχισμένους απλούς ανθρώπους, οι οποίοι δυστυχώς μένουν ανυπεράσπιστοι από τους δικηγόρους, τους οποίους υποδεικνύουν για να τους υπερασπιστούν δήθεν δωρεάν και οι οποίοι δεν είναι επιπέδου ούτε του μεταβατικού Πλημμελειοδικείου Κρωπίας;» τονίζει ο γνωστός ποινικολόγος, σημειώνοντας ότι το «κατάντημα της ΕΣΗΕΑ δεν έχει πάτο».

 «Λυπάμαι που εσείς οι φύλακες της νομιμότητος, εσείς που αναδεικνύετε την κάθε παρανομία και ζητάτε την παρέμβαση της Δικαιοσύνης για κορυφαία κοινωνικά και πολιτικά θέματα, θέλετε για τα μέλη σας να ισχύει το ατιμώρητο και οι δυστυχισμένοι που τους καταστρέφουν, αλλά και οι δικηγόροι που τους υπερασπίζονται με σθένος, να μην μπορούν να τους μηνύσουν και να τους ενάγουν, για να αποζημιώσουν τα ανυπεράσπιστα θύματά τους. Ντροπή σας», αναφέρει ο Αλέξης Κούγιας.

Η δήλωση καταλήγει με δύο υστερόγραφα.

«ΥΓ. 1: Αυτές οι ανακοινώσεις εις βάρος μου είναι για εμέ προσωπικά παράσημα και τίτλοι τιμής.

ΥΓ. 2 Παρακαλώ να κάνετε μια έρευνα, πόσες φορές τα δήθεν θύματά μου έχουν παραβιάσει το τεκμήριο αθωότητος αθώων κατηγορουμένων, έχουν παραβιάσει τις ποινικές διατάξεις που απαγορεύουν τη δημοσιοποίηση και τον σχολιασμό εγγράφων ποινικών δικογραφιών, και το κυριότερο απ’ όλα, πόσα εκατομμύρια ευρώ κερδίζουν διαπράττοντας αυτές τις παρανομίες καθημερινά», καταλήγει στην δήλωση το ο Αλέξης Κούγιας.

opinion-google-news-2

Σχετικά άρθρα